Ana SayfaKimdirİlkyaz Arslan Kimdir?

İlgili Postlar

İlkyaz Arslan Kimdir?

“Sen Çal Kapımı” Dizisinin sevilen oyuncusu İlkyaz Arslan kimdir? İlkyaz Arslan kaç yaşında? İlkyaz Arslan dizileri neler? İlkyaz Arslan filmleri neler? İlkyaz Arslan aslen nereli? İlkyaz Arslan hangi burç? İlkyaz Arslan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

İlkyaz Arslan Kaç Yaşında? İlkyaz Arslan Aslen Nereli? İlkyaz Arslan Hangi Burç?

İlkyaz Arslan, 1 Ocak 1993 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan genç oyuncu İlkyaz Arslan, Oğlak burcudur.

İlkyaz Arslan Kimdir?

İlkyaz Arslan eğitim hayatını Eskişehir’de tamamlamıştır. Oyunculukla küçük yaşlarda tanışan İlkyaz Arslan, liseden mevzun olduktan sonra “Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında Ankara’da çeşitli tiyatrolarda sahne alan İlkyaz Arslan, okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Mevzun olduktan sonra “Escuela Superior de Arte dramatico de Galicia (ESAD GALICIA) / İspanya Fiziksel Tiyatro Eğitimi” alan İlkyaz Arslan ekran karşısına ilk olarak “Behzat Ç” dizisiyle geçmiştir. Canlandırdığı “Komiser Banu” karakteriyle dikkatleri üzerine çeken İlkyaz Arslan’ın aynı zamanda “Theatre Pluton” adında bir sanat platformu ve tiyatro ekibi vardır. İlkyaz Arslan şimdi Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Sen Çal Kapımı” dizisinde “Leyla” karakterini canlandırmaktadır.

İlkyaz Arslan Dizileri

  • 2020- Sen Çal Kapımı
  • 2018 – Behzat Ç.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler