Ana SayfaKimdirCan Kızıltuğ Kimdir?

İlgili Postlar

Can Kızıltuğ Kimdir?

“Çukur” dizisinin oyuncusu Can Kızıltuğ kimdir? Can Kızıltuğ kaç yaşında? Can Kızıltuğ dizileri neler? Can Kızıltuğ albümleri neler? Can Kızıltuğ filmleri neler? Can Kızıltuğ aslen nereli? Can Kızıltuğ hangi burç? Can Kızıltuğ hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Can Kızıltuğ Kaç Yaşında? Can Kızıltuğ Aslen Nereli? Can Kızıltuğ Hangi Burç?

Can Kızıltuğ, 10 Aralık 1994 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Can Kızıltuğ, Yay burcudur.

Can Kızıltuğ Kimdir?

Can Kızıltuğ, üniversiteye kadar eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra İstanbul’a yerleşen Can Kızıltuğ, “Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında tiyatro oyunlarında sahne alan Can Kızıltuğ, ilk profesyonel deneyimini müzik sektöründe elde etmştir.

“Gzone’un Rainbow Anthems” projesiyle müzik sektörüne giriş yapan Can Kızıltuğ, 2017 senesinde “Ateş Ediyor” single ile bir çıkış yapmıştır. Ardından oyunculuk kariyerini de ihmal etmek istemeyen Can Kızıltuğ, aynı sene “Çukur”un kadrosuna dahil olarak izleyicisiyle buluşmuştur. Bir süredir kendisine gelen projeleri değerlendiren Can Kızıltuğ, bu sene “Kuzey Yıldızı” dizisiyle izleyici karşısına geçecektir.

Can Kızıltuğ Dizileri

  • 2019 – Kuzey Yıldızı
  • 2017 – Çukur

Can Kızıltuğ Filmleri

  • 2017 – Ateş Ediyor
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler