Ana SayfaKimdirOğuzhan Kayra Koç Kimdir?

İlgili Postlar

Oğuzhan Kayra Koç Kimdir?

Oğuzhan Kayra Koç kimdir? Sevdim Seni Bir Kere dizisinin başrol genç oyuncusu Oğuzhan Kayra Koç kaç yaşında? Oğuzhan Kayra Koç aslen nereli? Oğuzhan Kayra Koç hangi burç? Oğuzhan Kayra Koç biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Oğuzhan Kayra Koç kaç yaşında? Oğuzhan Kayra Koç aslen nereli? Oğuzhan Kayra Koç hangi burç?

Oğuzhan Kayra Koç, 28 Ocak 1998 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Babası demir-çelik sektöründe çalışan Koç’un 3 kardeşi bulunuyor. 185 cm boyunda ve 73 kg olan Koç, kova burcu.

Oğuzhan Kayra Koç kimdir?

 Ankara Çizmeci ilköğretim okulunda eğitim ve öğretim hayatına başlayan Oğuzhan Kayra Koç, ardından İvedik OSB Teknik Koleji Makine Bölümü’nden mezun oldu. Tiyatro kariyerine ise ilk kez 2012 yılında Ankara Akademi Sanat Tiyatrosu’nda başladı. Oyuncu, yine burada küçük yaştan itibaren çeşitli tiyatro oyunlarında oynadı. Hem tiyatro hem de dizi sektörünün başarılı isimlerinden Kubilay Karaburçak ve Çağrı Bayrak gibi isimlerden oyunculuk üzerine eğitim aldı. Renkli kişiliğiyle tanınan ve sevilen Koç, at biniciliği ve dövüş sanatıyla ilgileniyor. Oyuncunun, Wing Chun’da üç dan derecesi bulunuyor. Halen alternatif tiyatrolarda sahne almaya devam eden Oğuzhan Kayra Koç, 2016 yılından beri İstanbul’da yaşıyor.
Sevdim Seni Bir Kere dizisinin başrol genç oyuncusu Oğuzhan Kayra Koç Eylül 2019’da Star Tv ekranlarında günlük olarak yer almaya başlayan dizinin başrolü asi ve öfkeli Ozan karaktreini canlandırıyor.

Oğuzhan Kayra Koç Tiyatro Oyunları

– Otogargara (AAST) s.osman
– Yolcular (AAST) Frank
– Peter pan müzikali (AAST) Kaptan H.
– Çanakkale Mahşeri (DKK) Mehmet
– Çehov de nesin (AAST) Anlatıcı
– Gece o kadar kirliydi ki ikisi de kayboldular (AT) Tonho

Oğuzhan Kayra Koç Dizileri

-Hayat Şarkısı
-Umuda Kelepçe Vurulmaz
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler