Ana SayfaKimdirŞükrü Üçüncü Kimdir?

İlgili Postlar

Şükrü Üçüncü Kimdir?

“Sen Anlat Karedeniz” dizisinin sevilen oyuncusu Şükrü Üçüncü kimdir? Şükrü Üçüncü kaç yaşında? Şükrü Üçüncü dizileri neler? Şükrü Üçüncü filmleri neler? Şükrü Üçüncü aslen nereli?Şükrü Üçüncü hangi burç? Şükrü Üçüncü hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Şükrü Üçüncü Kaç Yaşında? Şükrü Üçüncü Aslen Nereli? Şükrü Üçüncü Hangi Burç?

Şükrü Üçüncü, 26 Temmuz 1983 senesinde Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Şükrü Üçüncü, Aslan burcudur.

Şükrü Üçüncü Kimdir?

Şükrü Üçüncü eğitim hayatını Trabzon’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Karadeniz Teknik Üniversitesi Makine Bölümü” nü kazanan Şükrü Üçüncü, okulu yarıda bırakarak matbaada çalışmaya başladı. Ardından dergi çıkarma hayali için İstanbul’a gelen Şükrü Üçüncü burada başarılı olamayınca Ankara’ya giderek dergilerde çalışmaya başladı ve spor degisi çıkardı.

2007 senesinde yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle Trabzon’a dönmek zorunda kalan Şükrü Üçüncü, uzun süren tedavi sürecinin arından hastalığı yenmeyi başardı.2009 senesinde Trabzon’da “Haber 61″de güvenlik muhabiri olarak çalışmaya başlayan Şükrü Üçüncü, 2010 senesinde “Gugulumdakiler Tiyatrosu”nda sahne almaya başladı. Ardından “Sıra Dışı Hastalar” kitabını yayınlayan Şükrü Üçüncü ilk olarak 2016 senesinde “Seni Seven Ölsün” filmiyle beyaz perdedeki yerini aldı.

2017 senesinde “Sümela’ın Şifresi 3: Cünyor Temel” filmi ile bir kez daha beyaz perdede izleyicisiyle buluşan Şükrü Üçüncü, aynı sene “Yeni Gelin” dizisinin başarılı kadrosunda yer aldı. 2018 senesinde ATV ekranlarının çok konuşulan dizisi “Sen Anlat Karadeniz” ile ekran karşısına geçen Şükrü Üçüncü, şuanda kendine gelen projeleri değerlendirmektedir.

Şükrü Üçüncü Dizileri

  • 2019 – Kuzey Yıldızı
  • 2018 – Sen Anlat Karadeniz
  • 2018 – Yeni Gelin

Şükrü Üçüncü Filmleri

  • 2017 – Sümela’ın Şifresi 3: Cünyor Temel
  • 2016 – Seni Seven Ölsün

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler