Ana SayfaÜnlülerTuğçe Kandemir Yeni Şarkısıyla 3 Günde 5 Milyon İzlenmeyi Geçti!

İlgili Postlar

Tuğçe Kandemir Yeni Şarkısıyla 3 Günde 5 Milyon İzlenmeyi Geçti!

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan, son dönemlerin en sevilen sanatçısı Tuğçe Kandemir yeni şarkısıyla 3 günde 5 milyon izlenmeyi geçti!

Bu Onun Öyküsü

Tuğçe Kandemir ilk çıkışını Eli Türkoğlu ile birlikte seslendirdiği “Bu Benim Öyküm” şarkısı ile yakalamıştı. Alışkın olunan tarzdan değişik olan şarkı kısa zamanda herkesin diline dolanmıştı. YouTube’da büyük ilgi gören şarkı aslında daha öncesinde başka bir şarkıcı tarafından incelenmiş ve beğenilmemişti. Ancak Tuğçe Kandemir, o şarkıda kendinden bir parça bularak almayı tercih etti.  Eli Türkoğlu ile birlikte seslendirdikleri “Bu Benim Öyküm” parçası kısa zamanda en çok dinlenen şarkılar arasına girdi.

“İçimdeki Sen” 24 Saatte Bir Milyon Barajına Dayandı!

Gençlerin Gözdesi Haline Geldi

Başarılı şarkıcının Bilal Sonses ile çıkarmış olduğu “İçimdeki Sen” parçası da büyük bir ilgi görmüş kısa sürede milyonlar tarafından izlenmişti. İlk çıkışından sonra büyük bir hayran kitlesi yakalayan Tuğçe Kandemir, çeşitli mekanlarda konserler vererek hayranlarıyla buluştu. Düzenlediği her konsere hayranları tarafından büyük ilgi gören Kandemir, bugünlerde canlı performansın aranan isimlerinden biri oldu.

Bilal Sonses Kimdir?

Tuğçe Kandemir Yeni Şarkısıyla 3 Günde 5 Milyon İzlenmeyi Geçti!

Tuğçe Kandemir, “Gülü Soldurmam” isimli parçasıyla 3 gün içerisinde 5 milyondan daha fazla izlenerek başarısıyla ses getirdi. Başarılı şarkıcı geçtiğimiz sene YouTube’da en çok izlenen müzik videoları içerisinde yerini almıştı. Çıkardığı her şarkı büyük bir ilgi gören Kandemir, her geçen gün başarısına başarı ekleyerek devam ediyor.

Tuğçe Kandemir Kimdir?

Tuğçe Kandemir “Gülü Soldurmam” Klibi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler