Ana SayfaDizilerÇukur dizisinin sezon finalinde Cumali Koçovalı ortaya çıktı mı? Cumali Koçovalı kim...

İlgili Postlar

Çukur dizisinin sezon finalinde Cumali Koçovalı ortaya çıktı mı? Cumali Koçovalı kim oldu?

Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan sezon finalinde aylardır merakla beklenen Cumali Koçovalı ortaya çıktı mı? İzleyicileri yanıtını aradığı ‘Cumali Koçovalı kim?’ sorusu yanıtını buldu mu? Cumali Koçovalı kim oldu? Çukur’da Koçovalı ailesinin hapisteki oğlu Cumali Koçovalı ortaya çıktı mı? Detaylar haberimizde…

Çukur’un sezon finali, Hollywood Galaları gibi görkemli bir gecede yapıldı! Özel geceden detaylar…

Cumali Koçovalı belli oldu mu?

SHOW TV ekranlarının sezona damga vuran dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan final bölümü ile bu sezona veda etti. Unutulmaz anlara sahne olan dizinin en çok merakla beklenen kısmı, Cumali Koçovalı’nın kim olduğu bölümü oldu. Peki, Çukur dizisinin sezon finalinde aylardır merak edilen ‘Cumali Koçovalı kimdir?’ sorusu yanıtını buldu mu?

Cumali Koçovalı Kimdir?

Çukur’un Cumali Koçovalı’sı o isim mi oldu?

33. bölümü ile sezon finali yapan Çukur dizisinde, Koçovalı ailesinin hapisteki oğlu Cumali Koçovalı’nın kim olduğu gösterilmedi. Ancak, sosyal medyaya bir görüntü sızdı. Görüntüyü görenler, Cumali Koçovalı’nun ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar olduğunu yorumladılar.

Yamaç’ın abisi Cumali Koçovalı karakterini kim canlandıracak?

Cumali Koçovalı Ufuk Bayraktar mı?

Bu görüntüyü gören izleyiciler, Koçovalı ailesinin hapiste olan ve şimdiye kadar yüzü hiç gösterilmeyen oğlu Cumali Koçovalı’nın Ufuk Bayraktar olduğunu düşündüler. Şüphesiz ki; bu görüntü Ufuk Bayraktar’a o kadar çok benziyor ki izleyicilerin haklı olduğunu düşünmemek elde değil.

Ufuk Bayraktar kimdir?

Dedikodu değil gerçek çıkacak

Çukur dizisinde Koçovalıların hiç gösterilmeyen oğlu Cumali Koçovalı’nın Ufuk Bayraktar olacağı, daha önceden gündeme gelen iddialarda da yer bulmuştu. Eğer bu fotoğraf doğruysa ve fotoğraftaki kişi Cumali Koçovalı yani Ufuk Bayraktar ise, dedikodular doğru çıkacak. Nitekim, Ufuk Bayraktar da şu sıralar herhangi bir projede yer almıyor.

10 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin Sahibi Survivor Mı? Çocuklar Duymasın Mı? Savaşçı Mı? İşte detaylar…

Çukur dizisi, dün akşam yayınlanan 33’üncü yeni bölümü ile sezon finali yaparak veda etti.

4 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Peki Zirvede Hangi İsim Var? Söz Dizisi Mi? Yasak Elma Dizisi Mi? Çukur Dizisi Mi? Yoksa Survivor Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler