Ana SayfaDizilerÇukur'un sezon finali, Hollywood Galaları gibi görkemli bir gecede yapıldı! Özel geceden...

İlgili Postlar

Çukur’un sezon finali, Hollywood Galaları gibi görkemli bir gecede yapıldı! Özel geceden detaylar…

Çukur dizisinin sezon finali yapıldı. Yıllarca konuşulacak özel bir organizasyonla sezona veda ecen Çukur dizisi oyuncuları, Hollywood Galasından fırlamış gibiydi. Dizinin oyuncuları, birbiriyle şıklık yarışındaydı. Bu gece çok konuşulacak. Çukur sezon finali özel gecesinden detaylar haberimizde…

Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, Otizmli Çocuklarla Buluştu!

Çukur’dan Hollywood Galası gibi sezon finali

SHOW TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur, bu akşam yayınlanan yeni bölümü il sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali için özel bir gece düzenlendi. Tohum Otizm Vakfı yararına yapılan özel gece, Hollywood Galalarını aratmayacak kadar görkemliydi.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Oyuncuların şıklık yarışı

Çukur oyuncularının tam kadro olarak katıldığı özel gecede, oyuncular birbirleri ile şıklık yarışında gibiydi. Dizinin erkek oyuncuları ve kadın oyuncuları, bu özel gece için özel olarak hazırlanmıştı. Oyuncular, geceye kırmızı halıda yürüyerek giriş yaptı.

10 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin Sahibi Survivor Mı? Çocuklar Duymasın Mı? Savaşçı Mı? İşte detaylar…

Çukur tam kadro hazırdı

Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen gala gecesine Çukur dizisinin oyuncuları ve ekibi tam kadro katılırken, Çukur dizisi izleyicileri de geceye katıldı. Çukur’un binlerce hayranı, dizinin sezon finali bölümünü oyuncular ile birlikte izlemek için Haliç Kongre Merkezi’nde hazır bulundu.

Çukur izleyicisi, gösterimden önce hayranları ile bol bol fotoğraf çekildi. Çukur, yıllar boyu konuşulacak, kolay kolay unutulmayacak bir organizasyon ile sezon finali yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler