Ana SayfaDizilerSon dakika: Survivor'da Turabi diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan inanılmaz açıklama!

İlgili Postlar

Son dakika: Survivor’da Turabi diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı’dan inanılmaz açıklama!

Survivor 2018’in 11 Haziran günü yayınlanan yeni bölümünde şoke eden anlar yaşandı. Acun Ilıcalı, Turabi ile çarpıcı bir konuşma yaptı. Turabi Çamkıran diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalıve Turabi Çamkıran arasında yaşanan konuşma ve detayları haberimizde…

Son dakika: Survivor 2018’de kim elendi? Adaya veda eden kim oldu?

Survivor’da heyecan dorukta

TV8 ekranlarıdnda yayınlanan Survivor 2018’de sona doğru yaklaşılıyor. Her geçen gün Survivor şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşan yarışmacılar, adrenalin duygusunu derinden hissetmeye, daha da hırslanmaya başladılar.

Acun Ilıcalı kimdir?

Turabi diskalifiye mi oldu?

Survivor 2018 yeni bölüm heyecanı, 11 Haziran 2018 akşamı gerçekleşti. Yarışmanın yeni bölümünde, Acun Ilıcalı’dan Turabi’ye merak uyandırıcı bir açıklama geldi. Yarışmada sakatlanma yaşayan Turabi, Survivor’dan diskalifiye mi oldu?

Turabi Çamkıran Kimdir?

Eğer oynarsan…

Acun Ilıcalı, Turabi hakkında yaptığı açıklamada “Turabi seninle ilgili konuşmamız lazım. Önemli bir konu var. Çok geçmiş olsun. Metin abinin yaptığı araştırma sonucu durumunun tahminimizden daha büyük bir hasar görmüşsün. Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor’da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan şu aşamada sakatlığın kalıcı bir şekle dönüşebilir.” diye konuştu.

Ben razıyım

Ilıcalı’nın bu açıklaması ile büyük bir şaşkınlık yaşayan Turabi, “Ben razıyım bırakmak istemiyorum. Acun abi gözünü seveyim yapma. Beni buradan alırsan ben daha kötü olurum. Yarışırım.” dedi. Acun Ilıcalı, “O durumda değilsin Turabi.” dedi ancak, Turabi’nin bu sözlere yanıtı “Benim acı eşiğim yüksek. Acun abi ben her şeyimi verdim. Çatlak yüzünden beni alma.” şeklinde oldu.

Oynama şansın yok

Oldukça kararlı bit tavır sergileyen Acun Ilıcalı, “Burada bizim için çok değerli bir yarışmacısın. Uzun bir süre geçirdik. Bu sağlık konusu. Doktorumuz oynayamaz dediği yerde senin orandaki hasar çok ciddi bir duruma dönüşebilirmiş.” dedi. Ancak, Turabi “Ben kabulüm abi yapma” dedi. Ilıcalı, Turabi’nin ısrarlı tavırlarına karşılık “Seni şuan elemeyi düşünmüyoruz. Eleme konuşması yapmıyorum. Ama oynama şansın da yok.” diyerek sakinleştirmeye çalıştı.

Turabi’nin durumu ne zaman belli olacak?

Turabi, ısrarlarında devam edip “Ben oynayacağımı ispatlayabilirim.” deyince Acun Ilıcalı “Metin abi geldikten sonra bu durumu ispatlayacak. İki gün sonra karar verilecek. Benim verebileceğim bir karar değil. Kararları ben vermiyorum. Yapım ekibi var öyle karar veriyoruz. Metin abiyi bekleyeceğiz. Bir kez daha konuşalım. Bundan sonraki süreç ile ilgili aday gösterilebiliyorsun. Metin abinin raporlarını bekliyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler