Ana SayfaKimdirBurak Yeter kimdir?

İlgili Postlar

Burak Yeter kimdir?

Son olarak La Casa De Papel için hazırladığı müziklerle adını duyuran Burak Yeter kimdir? İşte başarılı DJ ile ilgili detaylar.

Türkiye’nin tanınan DJ’lerinden Burak Yeter aldığı eğitimler ve ödülleri ile dikkat çekiyor. Başarılarıyla bugüne kadar Türkiye sınırlarını aşmayı başaran DJ, son olarak (2018) La Casa De Papel dizi müzikleriyle gündemde.


Bugün Doğan Ünlüler

Burak Yeter kimdir, ne zaman doğdu?

Burak Yeter, 5 Mayıs 1982’de doğdu.

Burak Yeter eğitimi ne üzerine?

Müzik yeteneği genç yaşta keşfedilen ve 5 yaşından itibaren dersler almaya başlayan Burak Yeter, küçük yaşlarda pek çok farklı enstrümanı da çalabilir hale geldi. Müziğe yatkın olmasına karşın eğitimini bu alanda almayan ve İnşaat Mühendisliği’ne yönelen DJ, Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü başarıyla tamamladı. Üniversite eğitimi sonrasında müzik alanında ilerlemek isteyen Burak Yeter, kısa bir süre Londra’da kalarak buradaki SAE Institute’dan ses mühendisliği eğitimi aldı. DJ aynı zamanda yüksek lisansını da bu şekilde tamamlamış oldu.

Burak Yeter ne zaman tanındı?

Ünlü ismin Türkiye’de tanınması ise 22 yaşında oldu. Türkiye’de Burn ve MTV Dance Heat DJ Contest 2004’ü kazana DJ, böylece başarılı bir kariyerin de başlangıcını yapmış oldu. DJ Türkiye’de özellikle Kral TV tarafından düzenlenen müzik ödüllerinde Ajda Pekkan remixleri ile  ödüller almıştı.

Burak Yeter albümleri neler?

Burak Yeter’in bugüne kadar çıkarmış olduğu albümler şöyle;

For Action – 2005

For Message Volume 2 – 2007

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler