Ana SayfaÜnlülerHacı Sabancı gündeme bomba gibi düşen video skandalı hakkında açıklama yaptı mı?

İlgili Postlar

Hacı Sabancı gündeme bomba gibi düşen video skandalı hakkında açıklama yaptı mı?

Haftanın en bomba olayı cicişlerden Esra Ersoy’un çıplak videosu oldu. Magazin haberleri gündeminde bomba etkisi yaratan yaklaşık iki dakikalık telefon görüşmesinde Hacı ismiyle hitap ettiği kişinin Sabancı ailesinin genç kuşağındaki Hacı Sabancı olduğu iddiası da çok ses getirdi. Peki Hacı Sabancı video skandalı hakkında açıklama yaptı mı?

Ciciş kardeşler birbirine girdi! Her ikisi de hastanelik oldu!

Cicişler Hastanelik Olacak Kadar Kavga Ettiler

Cicişler birbirlerini yiyip sükse yapan kavga ile ilk önce gündeme geldi. Herkesin Ciciş Kardeşler olarak bildiği magazin dünyasının renkli iki karakteri Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler oldukça büyük bir kavgaya tutuştu. Büyük kavga neticesinde iki kardeşi polis ekipleri zar zor ayırdı. O kadar ki her iki kardeş de yaralandı ve hastanelik oldular.

Ciçişler’in kavgasından “Çıplak Video” çıktı! Videoyu izle

Ciciş Esra Çıplak Video İle Gündeme Oturdu

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeye Ciciş kardeşlerin neden kavga ettiği ve aralarını bozan neden merak konusu oldu. Herkes, kavganın sebebini merak etti. İki kardeşin kavga etmesinin nedeni de Ciciş Esra çıplak video ile gündeme oturunca anlaşıldı. Kavganın nedeni, Esra Ersoy’un çıplak videosunda Hacı diye hitap ettiği ve Hacı Sabancı olduğu düşünülen kişiye Ceyda hakkında söyledikleriymiş. Videoda Ceyda’nın aralarına girmesi sebebiyle aralarının bozulduğunu söyleyen Esra, Ceyda’yı tam manasıyla çıldırtmış.

Hacı Sabancı Kimdir?

Kardeşinin hakkında söyledikleri sonrası gözü dönen Ceyda büyük kavgayla yetinmeyip malum videoyu servis etmiş. Paylaşılan video bir anda magazin gündemine otururken pek çok kullanıcı tarafından video platformuna da yüklenmesiyle birlikte merak eden herkes tarafından kolayca bulunabilir hale geldi. Video platformların tarafından kısa sürede kaldırılmasına rağmen yayılmasının önüne geçilmesi mümkün olmayınca pek çok habere de konu oldu.

Çırılçıplak videosu yayılan Ciciş’lerden Esra, ilk açıklamasını yaptı!

Çıplak Video Skandalının Hemen Ardından Esra’dan İlk Açıklama

Cicişler’den Esra Ersoy’un gündemi sarsan çıplak videosunun ardından Esra Ersoy’dan bir açıklama açıklama geldi. Video skandalı sonrası nasıl hareket edeceği merakla beklenen Ciciş Esra Ersoy, “Çok kötüyüm. Konuşacak durumda değilim. Avukatımla görüşme halindeyim. Görüntülere acilen tedbir kararı getirtiyorum. Bu görüntüleri kim yaydıysa cezasını çekecek.” dedi.

Cicişlerden Esra’nın Videosunu Kim İnternete Sızdırdı?

Hacı Sabancı video skandalı hakkında açıklama yaptı mı?

Malum videonun internete düşmesi sonrasında hemen Esra Ersoy’dan gelen açıklama sonrası dikkatler telefonda görüşürken Hacı diye hitap ettiği ve iddiaların odağındaki Hacı Sabancı’ya çevrildi. Peki video skandalı hakkında Hacı Sabancı video skandalı hakkında açıklama yaptı mı?

Ciciş Esra Ersoy, Hacı Sabancı ile yazışmalarını paylaştı

Video skandalı sonrasında Ciciş Esra’nın yazışmalarını da paylaşmasıyla olay daha da alevlenirken Hacı ismiyle hitap ettiği için iddiaların merkezinde kalan Hacı Sabancı’dan henüz bir açıklama veya bir tepki gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler