Ana SayfaDedikoduCicişlerden Esra'nın Videosunu Kim İnternete Sızdırdı?

İlgili Postlar

Cicişlerden Esra’nın Videosunu Kim İnternete Sızdırdı?

Cicişler, ifşa videosuyla bir anda magazin gündemine bomba gibi oturdu. Esra-Ceyda kardeşler geçtiğimiz gün kavgalarıyla basını oldukça meşgul etmelerinin arından, kavgalarına neden olan çıplak video şantajıyla da haber gündeminde daha büyük bir sansasyona neden olmuştu. Peki, bu ifşa videosunu kim internete sızdırdı? Cevabı ve dahası detaylarda sizlerle…

Ciciş kardeşler birbirine girdi! Her ikisi de hastanelik oldu!

Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, magazin gündeminde yaptıkları ve söyledikleri her şeyle haber olsalar da bu kez çok vahim bir mevzu ile işi çığırından çıkardılar. Cicişlerden Esra Ersoy’un, ünlü iş adamı Hacı Sabancı’ya gönderdiği çırılçıplak videosunun, sosyal medyada ifşa olmasının ardından, videoyu paylaşarak ifşa eden kişinin kim olduğu çok merak edildi.

Ciçişler’in kavgasından “Çıplak Video” çıktı! Videoya ve konuştuğu kişiye inanamayacaksınız!

Hacı Sabancı Kimdir?

Videoyu, kardeşi Ceyda Ersoy’un ifşa ettiği ortaya çıktı!

Magazin gündemini sallayan Esra Ersoy’un çırılçıplak olduğu videoyu, sansürsüz bir şekilde paylaşan kişinin, kardeşi Ceyda Ersoy olduğu ortaya çıktı. Esra’dan intikam alan Ceyda’nın paylaştığı bu video, sosyal medyada çok çabuk yayıldı ve saatler içerisinde binlerce kişi tarafından izlendi.

Kavganın sebebi ise netlik kazandı

Dün sabaha karşı 6 sularında, Esra ve Ceyda kardeşlerin Instagram’dan birbirlerini ifşa etmeye başladıkları öğrenildi. Bu videonun ifşa edilmesinin ardından, Ciciş kardeşlerin Etiler’de ikamet ettikleri evde, birbirine girdikleri öğrenildi. Şikayet üzerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle son bulan kavgada, yaralanan Cicişler ise hastaneye kaldırılmıştı.

İfşa videosundaki itiraflar ise ayrı bir skandal!

Esra Ersoy’un çırılçıplak bir şekilde çekerek, Hacı Sabancı’ya gönderdiği videoda ‘canım seni istiyor’ dediği ve daha da yüz kızartıcı şeyler söylediği ortaya çıktı.

Çırılçıplak videosu yayılan Ciciş’lerden Esra, ilk açıklamasını yaptı!

Cicişler, çıplak ifşa videosu ile birbirlerine neden şantaj yaptı?

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen kardeşlerin kavga sebepleri, çıplak video paylaşımı olsa da asıl perde arkasında, ünlü iş adamı Sabancı’yı paylaşamadıkları olduğu ortaya çıktı. Esra Ersoy’a ait çırılçıplak bir ‘pazarlama’ görüntüsü, olayın perde arkasını ifşa ederken, Ceyda’nın ve Esra’nın olay yaratan diğer paylaşım ve yazışmaları ise şok etkisi yaptı.

İşte, o paylaşımlar…

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler