Ana SayfaDedikoduCiciş Esra Ersoy, Hacı Sabancı ile yazışmalarını paylaştı

İlgili Postlar

Ciciş Esra Ersoy, Hacı Sabancı ile yazışmalarını paylaştı

Hacı Sabancı’ya attığı çıplak video ile gündeme gelen Esra Ersoy’dan olay paylaşım. Ciciş Esra, Sabancı’nın kendisine attığı mesajları yayınladı. Esra Ersoy, Hacı Sabancı ile yazışmalarını paylaştı. Detaylar haberimizde.

Çıplak videosu internete düşen ve magazin gündemini sarsan ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, sosyal medya hesabından Hacı Sabancı ile yaptığı yazışmaları paylaştı.

Hacı Sabancı Kimdir?

Önceki gün kardeşi Ceyda Ersoy ile kavga ettiği haberleriyle gündeme gelen Esra Ersoy, dün de Hacı Sabancı’ya gönderdiği öne sürülen çıplak görüntüleri ile adından söz ettirdi.

Çırılçıplak videosu yayılan Ciciş’lerden Esra, ilk açıklamasını yaptı!

Magazin haberleri gündeminde bomba etkisi yaratan videonun yasaklanması için tedbir kararı aldırmaya hazırlanan Esra Ersoy, sosyal medya hesabından Hacı Sabancı ile Whatsapp konuşmalarını yayınladı.

Ciçişler’in kavgasından “Çıplak Video” çıktı! Videoyu gör

“Öldürcem Kendimi”

Görüntülerin internete sızmasının kendisini çok üzdüğünü belirten Ciciş Esra, yayınladığı yazışmalara şu notu düştü: “Tabi tabi. Sen hem video mu yay her yere sonra da yok bilmem ne. Allah’ım neydi günahım neydi neydi? Neden bu kadar üzerimize geliyorsunuz ya öldürücem kendimi kurtulun bunu mu istiyorsunuz? Böyle mutlu olacaksanız intihar edebilirim. Ben naptım ben sadece bir video yolladım tek bi kişiye hepinizin yok mu özeli gizlisi?

Cicişlerden Esra’nın Videosunu Kim İnternete Sızdırdı?

Neden Namusumuza Laf Ediliyor?

Ciciş Esra Ersoy açıklaması ise çok geçmeden paylaşıldı. “Bunu yayanlar utansın beni bu hale soktukları için! Avukatım başvurdu kaldırılması ve yayın yasağı için. Benim geleceğimle hayatımla neden oynuyorsunuz? Günah değil mi? Ben bir kadınım! Neden bizim namusumuza laf ediliyor sürekli! Bizi bu kavgalara sürükleyen şey bile sizin bizim üzerimize bu kadar gelmeniz belkide! Psikolojimizi yıpratıyorsunuz! Lütfen bize bu kadar saldırmayın özellikle medyadaki bazı eleştirmenler çok kötü konuşuyorsunuz. Kötü kalplisiniz. Çok kötüsünüz siz. Bizi hep üzüyor hep ağlatıyorsunuz.”

Esra Ersoy, Hacı Sabancı ile yazışmalarını paylaştı
Esra Ersoy, Hacı Sabancı ile yazışmalarını paylaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler