Ana SayfaDedikoduAlper Potuk'un Tuvana Türkay'ı aldattığı ünlü isim ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Alper Potuk’un Tuvana Türkay’ı aldattığı ünlü isim ortaya çıktı!

Alper Potuk ve Tuvana Türkay ayrılığının perde arkası ortaya çıktı. Tuvana Türkay’ın, Alper Potuk’u bir kadınla yakaladığı ve bu nedenle de ayrılığı iddiaları ayyuka çıkmışken, Potuk’un sevgilisini ünlü bir isimle aldattığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Tuvana Türkay’ın Alper Potuk’u terk etme nedeni ortaya çıktı! Evde kızlarla…

Tuvana Türkay-Alper Potuk aşkı bitti

İlk başlarda tüm dedikodulara rağmen aşk yaşadıklarını reddetseler de sonunda itiraf eden Alper Potuk ve Tuvana Türkay aşkı sona erdi. Ünlü oyuncu Tuvana Türkay ve Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla yollarını ayırdı.

Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay-Alper Potuk ayrılığının nedeni

Tuvana Türkay ve Alper Potuk ayrılığının nedeni olarak gündeme gelen iddialara göre; Tuvana Türkay, sevgilisi Alper Potuk’u defalarca telefonla aramasına rağmen bir türlü ulaşamadı. Sonunda evine gidip kontrol etmeye karar verdi. Alper Potuk’un evine giden Türkay, defalarca çalmasına rağmen kapının açılmaması ile Potuk’un müstakil evinin bahçesinden evine girdi. Ancak, şoke eden bir manzara ile karşılaştı. Alper Potuk, evinde bir erkek arkadaşı ve iki kadın ile parti veriyordu. Alper Potuk’un kendini savunma çabalarını karşılıksız bırakan Tuvana Türkay, hemen oracıkta ilişkisini sonlandırdı.

Alper Potuk Tuvana Türkay’ı kiminle aldattı?

Alper Potuk ve Tuvana Türkay’ın ayrılmasına neden olduğu iddia edilen kadının kim olduğu merak edilip araştırılmaya başlanmışken, merak edilen kişinin Aleyna Eroğlu olduğu ortaya çıktı. Aleyna Eroğlu, Fenerbahçe – Beşiktaş maçını Alper Potuk’un ağabeyi Emrah Potuk ile birlikte izleyip bir de sosyal medya hesabında paylaşınca, dedikodular daha çok netleşti. Aleyna Eroğlu, bir moda yarışmasında stili ile boy göstermiş ve bu yarışma ile ismini duyurmuştu.

Öğrenince ayrıldı

Tuvana Türkay, sevgilisi Alper Potuk’un Aleyna Eroğlu ile görüştüğünü öğrendiği anda ünlü futbolcu ile olan ilişkisini noktaladı.

Daha önce de aldatmıştı

Alper Potuk ve Tuvana Türkay, geçtiğimiz yıl da ayrılmışlardı. Alper Potuk’un Tuvana Türkay’ı aldatması neticesinde güzel oyuncu Alper Potuk’la olan bağlarını koparmış, aşkını noktalamıştı. Ancak, Potuk büyük bir hamle yapıp Tuvana Türkay’ın annesini devreye sokmuş ve uzun uğraşlar sonunda barışmayı başarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler