Ana SayfaÜnlülerSaba Tümer' in zor anları. Bir anda göğüslerime yapıştı!

İlgili Postlar

Saba Tümer’ in zor anları. Bir anda göğüslerime yapıştı!

Sunduğu gece programları ile gündemde olan ünlü sunucu, programlara konuk olarak katıldığı zaman ise söylediği sözlerle gündemde olmayı başaran bir kadın. Şen kahkahalarıyla da izleyicilirini hayran bırakan,  başarılı projelere el atan bir sunucu. Bayan kahkaha olarak bilinen sunucu ne yapsa olay oluyor. En son katıldığı programda ise “bir anda göğüslerime yapıştı, çığlık attım” dedi. Devamı  ve daha fazlası haberimizde…

Saba Tümer Kimdir?

Saba Tümer’ in Yeni Kitabı Çıktı

Emre saygının hazırlayıp sunduğu “hadi be” talk show programına konuk olan Saba Tümer samimi açıklamalarda bulundu. Alfa Yayınları’ndan ’21 Günde Mutluluk’ kitabını  anlatan ünlü sunucu, “Kitabı yaklaşık 9 ayda yazdım. Aslında amacım kitap yazmak değildi. Amacım kendimi mutlu etmekti. Bazı formüller denedim kendi üzerimde. Baktım ki işe yarıyor, ‘Bencillik etme Saba, herkesle paylaş, herkes mutlu olsun’ dedim. Fiyatı her bütçeye uygun. Herkesin kolayca erişebilmesi için bunu özellikle rica ettim” dedi. Kitabına güvenen ünlü sunucu her kitleye ulaşabileceğini düşünüyor.

Saba Tümer’ in Zor Anları? Göğüslerime Yapıştı!

Saba Tümer, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşmayı çok seviyor. İki maymunla çektirdiği fotoğrafın hikayesini anlattı: “Bu fotoğraf Marakeş‘te çekildi. Maymunlardan birini omzuma, diğerini kucağıma aldım. Kucağımdaki bir anda benim göğüslere bir yapıştı, çığlık attım! O yüzümdeki mutluluk ifadesi aslında çığlık ifadesi yani. Bazı kadınlar göğüs aralarına paralarını sıkıştırır ya, bunlar o paraları çekip alsın diye eğitilmiş meğer. Biri dedi bunu. Ben de öyle bir para yoktu tabii.” diyerek kahkaha krizine girdi.

Aşk konusunda çok gündemde olmayan ünlü sunucu, aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı. Evlilik planları olmadığı bilinen Saba Tümer, işine çok yoğunlaştığı için aşk olaylarına pek sıcak bakmadığı biliniyor. Konuk olduğu bir programda, “Aşk hayatımı paparazziler yakalayamıyor” diyerek espirili şekilde kahkahalar atmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler