Ana SayfaKimdirSaba Tümer Kimdir?

İlgili Postlar

Saba Tümer Kimdir?

Ekranların şen kahkahasıyla tanıdığı, sımsıcak bir kadın. Saba Tümer kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, eğitim hayatı, ekran kariyeri detaylar haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Saba Tümer  Kimdir?

Ortaokul eğitimini Özel İzmir Fatih Lisesin de aldıktan sonra, üniversite eğitimi  Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde devam ettirdi.  Annesinin itirazları üzerine, yeni kurulmakta olan SHOW TV’ de  asistanlık fırsatını kaçırmak  zorunda kaldı. Okul’ dan mezun olduktan sonra, diksiyon dersleri almaya başladı.

Saba Tümer Nereli? Kaç Yaşında ?

5 Aralık 1970 tarihinde, İzmir’in Alsancak ilçesinde doğdu.

Saba Tümer’ in Ekran Kariyeri…

Bir süre Ege TV’de çalıştıktan sonra NTV kanalıyla anlaşıp, burada ekran izleyicileri tarafından tanınmış oldu. 1997 yılında çalışmaya başladığı NTV’de yaklaşık beş yıl boyunca haber sunuculuğu görevinde yer aldı. Bu dönemde “Nstyle” dergisinde yazarlık deneyiminde bulunmuştur.Tümer, NTV’den ayrıldıktan sonra,  Reha Muhtar’ın yönetimindeki dış haber sorumlusu olarak çalıştı, daha sonra SKYTURK’de  partneri Serdar Akinan ile  Ne Var Ne Yok adlı programı sundu. Ne Var Ne Yok’da ki başarısı,  internette yapılan bir oylama sonucunda  “En İyi Bayan Haber Spikeri” ödülünü kazandırdı. Show TV. ’ye dönerek, Saba Tümer İle Bu Gece adlı programı sundu, diğer taraftan da Okan Bayülgen ile Haber Makinası adlı programda bulundu.Köşe yazarı Pakize Suda ile Star TV’de “Lütfen bu konuya girmeyelim” isimli kadın programını sunarak,geniş kitlelere ulaştı.Tekrar Show TV’de partneri Cem Özer ile sundukları Haberiniz Var Mı? adlı programda yer aldı.Bir yıl boyunca ekranlardan uzak kalan Tümer, ekranlardan daha fazla uzak kalmaya dayanamayıp, 31 Mart 2008 tarihinde, Haber Türk kanalında, Saba Tümer İle Bu Gece adlı programın sunucuğunu üstlendi. Partneri Oya Germen ile “Yok Daha Neler” isimli program da yer alarak sunucuğu üstlendi. Daha sonra  “Saba Tümer İle Bu Gece” (CNN TÜRK) isimli programını yaptı .Tümer “Saba Tümer” (Show Tv) isimli gece programını yaptı. Son olarak da TV 8 de”Sabah ile oyuna geldik” yarışma programını sundu.

kimdir , biyografisi , hayatı , kariyeri , kaç yaşında , nereli , programları

 

Saba Tümer Nereli? Kaç Yaşında

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler