Ana SayfaÜnlülerAslı Enver'den ayrılan Murat Boz'dan ilk açıklama!

İlgili Postlar

Aslı Enver’den ayrılan Murat Boz’dan ilk açıklama!

Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığı gündemde bomba etkisi yaratırken, Murat Boz’dan ayrılık sonrası ilk açıklama geldi. Aslı Enver ile ayrıldığı haberlerini doğrulayan ünlü şarkıcı, “Böyle olması gerekiyormuş, böyle oldu.” dedi. Detaylar haberimizde…

Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığının perde arkası!

Ünlüler dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan Aslı Enver ve Murat Boz çifti, geçtiğimiz günlerde aşklarını noktaladı. İki buçuk yıldır aşk yaşayan ünlü oyuncu Aslı Enver ve şarkıcı Murat Boz’un ayrılık haberi, magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

Aslı Enver kimdir?

Murat Boz’dan Aslı Enver ayrılığı açıklaması

Hayranlarını şoke eden Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin ayrılığının ardından yatan nedenler merak edilmeye başlandı. Herkes, ayrılığın nedenini araştırmaya başlamışken, Murat Boz’dan ilk açıklama geldi.

Murat Boz kimdir?

Aslı çok değerli bir insan

Aslı Enver ile ayrılmasının ardından ilk kez açıklama yapan Murat Boz, “Ayrılık doğru, yani çıkan haberler doğru. Bunu da size ilk defa açıklamış olayım. Aslı çok değerli bir insan, bunlar iki kişi arasında olan şeyler. Böyle olması gerekiyormuş, böyle oldu.” dedi.

Murat Boz – Aslı Enver ayrılığının nedeni ne?

Murat Boz ve Aslı Enver’in evlilik sorunu yüzünden ayrıldığı iddia edilmişti. Aslı Enver’in evlenmek için Murat Boz’a baskı yaptığı, Boz’un da ‘Ben evlilik adamı değilim” diyerek Aslı Enver’den ayrıldığı iddia edilmişti. Bu iddialara yanıt veren Murat Boz, “Konuşmadığımız zaman bir çok fikir üretiliyor. Yazılana çizilene bakmayın, bunlar yazılıp çizilmeye de devam edecektir. Ama bunlar iki kişi arasında özel olan şeyler.” diye bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Çok içten ‘Özledim’ dedin, özledin mi?

Konser vererek sevenleri ile bir araya gelen ünlü şarkıcı Murat Boz, sahnede ‘Özledim’ isimli şarkıyı seslendirirken dizlerinin üzerine çöktü. Bu anların ardından bir hayranı “Ne kadar da içten söyledin. Özledin mi peki?” diye seslendi. Bir anda beklenmedik bir soru ile karşılaşan Murat Boz kısa süreli şaşkınlık yaşarken, soru karşısında sadece güldü.

Camianın en gözde çifti Aslı Enver ve Murat Boz, ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler