Ana SayfaDedikoduSöz Dizisinden Ayrılan Serhat Kılıç Herkesi Şaşırtmaya Hazırlanıyor

İlgili Postlar

Söz Dizisinden Ayrılan Serhat Kılıç Herkesi Şaşırtmaya Hazırlanıyor

Söz dizisinde ki başarılı performansıyla adından söz ettiren Serhat Kılıç, geçen bölüm ekranlara veda etmişti. Katıldığı bir televizyon programında gelecekteki planlarından bahseden Serhat Kılıç, herkesi şaşırtacak açıklamalarda bulundu. Detayları haberimizde…

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Söz Dizisinden Ayrılan Serhat Kılıç Herkesi Şaşırtmaya Hazırlanıyor

Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Söz dizisindeki başarılı “Çolak” karakteriyle adından söz ettiren Serhat Kılıç, katıldığı bir televizyon programında gelecekte olan planlarından bahsetti. Serhat Kılıç, “Daha önce ‘Bir albüm yaparsam suratıma tükürün’ demiştim. Tabii sonra pişman oldum” ifadelerini kullandı.

Kılıç, “Her zaman oyuncu kimliğim ile tanınmak ve başarılara imza atmak istediğim için müzik hayatım ikinci plandaydı. Çevremdeki müzik otoritelerinin ‘Bu işi yapmalısın’ desteği sonucu müzik konusunda da bir şeyler yapmam gerektiği kaanatine vardım. İtiraf etmek gerekirse iki şarkım da hazır” şeklinde konuştu.

Söz Dizisinde Çolak Rolü

Serhat Kılıç Kimdir?

Oynadığı rolün zorluğuna rağmen başarılı performansı ile büyük beğeni toplayan Serhat Kılıç, oynadığı zamanlar boyunca adından sık sık söz ettirdi. Söz dizisinde Çolak karakteri ise şöyleydi; Terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz olduğu kadar acımasız ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Üsteğmen Yavuz’la da kişisel bir hesabı vardır.

Söz Dizisinden Ayrılan Serhat Kılıç Herkesi Şaşırtmaya Hazırlanıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler