Ana SayfaDedikoduAslı'nın Kıskançlıklarından Bıkıp Ayrılan Murat Boz, Numarasını Bile Değiştirdi

İlgili Postlar

Aslı’nın Kıskançlıklarından Bıkıp Ayrılan Murat Boz, Numarasını Bile Değiştirdi

2 buçuk yıllık ilişkilerini bir anda bitirme kararı alan Aslı Enver ve Murat Boz’un yankıları sürüyor. İddiaya göre Murat Boz, kendisiyle barışmak isteyen Aslı Enver’in telefonlarını açmadı hatta numarasını değiştirdi.

Aslı Enver ile Murat Boz Ayrıldı

Aslı’nın Kıskançlıklarından Bıkıp Ayrılan Murat Boz, Numarasını Bile Değiştirdi

Aslı Enver Kimdir?

Aslı Enver ve Murat Boz ilişkisini iddialara göre sonlandıran taraf Murat Boz oldu. Evlenecekleri haberini beklerken, ayrılık haberini aldığımız çiftin ayrılık haberinin yankıları magazin gündeminde devam ediyor. Ünlü popçunun Aslı Enver’i terk etme nedeni olarak kıskançlık olduğu konuşuluyor. İddiaya göre; Aslı Enver, Murat Boz’u her gittiği yerde arıyor ve hesap soruyormuş. Bu durumdan rahatsız olan ve durumun işlerini aksatmaya kadar giden Murat Boz ise ayrılık kararı almış.

Ayrılıktan sonra kafa dağıtmak için gittiği Miami tatilinden dönen Murat Boz, kendisini arayan Aslı Enver’in telefonlarını açmadı. Bu konuda kararlı olan Murat Boz, eski sevgilisi ile ortak arkadaşlarının attığı hiçbir mesaja cevap vermedi. Aslı Enver, Murat Boz ile hiçbir fotoğrafını silmedi. Ayrılık kararından sonra sessizliğini koruyan Aslı Enver ve Murat Boz’dan bir açıklama beklenmekte.

Murat Boz Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler