Ana SayfaÜnlülerEbru Yaşar'dan 24 Haziran Seçimleri Yorumu Geldi!

İlgili Postlar

Ebru Yaşar’dan 24 Haziran Seçimleri Yorumu Geldi!

Ebru Yaşar, erken seçim haberlerinin gelmesi ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağının duyurulması üzerine, ünlü şarkıcı Ebru Yaşar “oh çektim” dedi.

Şarkıcı Ebru Yaşar, erken seçimler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından sonra derin bir “Oh” çektiğini belirterek, “Türkiye’ye yararlı olacağına inandığım Cumhurbaşkanlığı sisteminin bir an önce tam anlamıyla yürürlüğe girmesini istiyorum” ifadelerini kullandı. Yaşar, yazısındaki ilgili kısımda; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan seçimlerin 24 Haziran’da yapılacağını açıkladığında derin bir ‘Oh’ çektim.” Dedi. İşte, ünlü şarkıcının erken seçim hakkındaki diğer açıklamaları…

Ebru Yaşar kimdir?

“Türkiye’nin zaman kaybetmeye tahammülü yok”

Bunu söylerken birkaç gerekçem var. Birincisi daha öte bir tarihte yapılacak olması sadece seçim gerginliğini artıracaktı. Seçim havası maalesef ekonomi için iyi değil. Her iş seçimden sonraya atılacaktı. Türkiye’nin zaman kaybetmeye tahammülü yok. Ayrıca Türkiye’ye yararlı olacağına inandığım Cumhurbaşkanlığı sisteminin bir an önce tam anlamıyla yürürlüğe girmesini istiyorum.

Ebru Yaşar’ın gözleri hariç her yeri estetik çıktı!

“Sandığa gitmeden kendini dev aynasında görenlerin…”

Aslında geçen referandumda Türkiye, Cumhurbaşkanlığı sistemini kabul etmişti. Şimdi, referandumda kabul edilen sistemin hayata geçirilme zamanı. Seçim iyi şeydir. Demokrasinin tartışılmazı olduğu gibi bir sürü boş lafı da engeller. Sandığa gitmeden kendisini dev aynasında görenlerin keli önüne dökülür. O yüzden bu karar tüm Türkiye’ye hayırlı olsun diyorum ve herkesi sandık başına davet ediyorum.

Ebru Yaşar, Seda Sayan’ın Programında Giyindiğiyle Alay Konusu Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler