Ana SayfaÜnlülerHadise'nin annesinin mektubunu kim sızdırdı?

İlgili Postlar

Hadise’nin annesinin mektubunu kim sızdırdı?

Son günlerin magazin haberleri gündemini oldukça meşgul eden olayı Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihara yeltenmesiydi. Gülnihal Açıkgöz intihara kalkışmadan önce yazdığı iddia edilen mektubun basına servis edilmesi Açıkgöz kardeşleri harekete geçirdi. Peki Hadise’nin annesinin mektubunu kim sızdırdı?

Hadise’nin annesinin mektubunu kim sızdırdı?

Ünlü şarkıcı Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihara kalkıştığı iddialarının ardından tam gündem soğumaya başlarken kızlarına bir veda mektubu yazdığı ortaya çıkmıştı. Nereden sızdırıldığı belli olmayan veda mektubunda anne Gülnihal Açıkgöz, kızlarının para derdine düşerek kendisiyle yeteri kadar ilgilenmemekle suçlarken, Hadise yaptığı açıklamada annesinin zehirlendiğini iddia etmişti.

Hadise Kardeşleri İle Tüm Bağını Kopardı!

Önce olayın kendisi, sonra Hadise’nin olayı yalanlaması ve zehirlenme olarak açıklama yapması, daha sonra da Açıkgöz kardeşlerin anneleri Gülnihal Açıkgöz’ün intihara kalkışmadan önce yazdığı iddia edilen mektup gündem yankı uyandırdı. Bahsi geçen mektubun olay yeri inceleme ekiplerindeki polislerden birinin sızdırdığından şüphe eden Açıkgöz kardeşler bu iddia ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Acun Ilıcalı devrede: Nur Yerlitaş Hadise’nin ablasına kafayı takmış!

Akşam gazetesinde yer alan haberine göre, Gülnihal Açıkgöz’ün veda mektubunun ortaya çıkmasının yani basına sızdırılıp gündem olmasının ardından Hadise’nin kardeşleri Hülya Açıkgöz, Derya Açıkgöz ve Hadise Açıkgöz vasıtası ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na konu hakkında şikayette bulundu.

Hadise Avukat’ına Nur Yerlitaş İle İlgili Onay Verdi!

Polisler Yasal İşlem Başlatılmasını İstiyorlar

Açıkgöz kardeşler, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptıkları şikayette “Annemizin intihar girişimiyle ilgili olan mektubunu; olay yeri inceleme polislerinin sızdırdığını düşünüyoruz” diyerek olay yeri incelemek için gelen ekipteki 3 polis hakkında yasal işlem başlatılmasını istedi.

Hadise kimdir?

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz’ün annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihara kalkışması gündemdeki yerini korurken ortaya çıkan bu gelişme sonrasında bizleri neler bekliyor, takip ediyoruz. Aldığımız bilgileri sizlerle en kısa sürede paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler