Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı devrede: Nur Yerlitaş Hadise'nin ablasına kafayı takmış!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı devrede: Nur Yerlitaş Hadise’nin ablasına kafayı takmış!

Nur Yerlitaş ile Hadise arasında yaşanan tartışmaya Acun Ilıcalı da dahil oldu. Ilıcalı Yerlitaş’ın kafayı taktığını söyleyerek dikkatleri farklı bir yöne çevirdi. İşte detaylar.

Geçtiğimiz günlerde Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün hastaneye kaldırması ile birlikte başlayan olaylarda intihar dedikoduları konuşulmuştu. Hadise cephesinden yapılan yazılı açıklama ile birlikte intihar iddiaları yalanlanırken, bu durum Nur Yerlitaş’ın açıklamaları ile değişti.

Nur Yerlitaş’a Hadise’den sert yanıt!

İntihat ettiğini açıkladı!

Yerlitaş Hadise’nin annesinin intihar ettiğini söyledi. Bu durum sonrasında ise Nur Yerlitaş ile Hadise karşı karşıya gelmişi. Acun Ilıcalı ise adının geçmesi ile birlikte duruma dahil olarak açıklamalarda bulundu.

Hadise kimdir?

Nur Yerlitaş, yaptığı açıklamalar sonrasında sosyal medya hesabını yorumlara kapatırken bugün Acun Ilıcalı canlı yayına bağlandı. Açıklamalarında olay öncesindeki durumlara dikkat çeken Ilıcalı, ”Nur Yerlitaş’ın Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’le sıkıntısı var. 3 hafta bunu kafaya takıp şimdi bunu açıklamanın bir anlamı yok.” dedi.

Nur Yerlitaş kimdir?

Acun Ilıcalı’nın bu açıklaması sonrasında akıllılara ilk gelen şey Nur Yerlitaş’ın bilerek ve kasıtlı olarak böyle bir açıklama yaptığı oldu. Ilıcalı’nın açıklamaları sonrasında Hadise ve Nur Yerlitaş cephesinden gelecek açıklamalar merak ediliyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler