Ana SayfaÜnlülerGonca Sağlam: Ellerinde görüntülerim var! Ebru Şallı sürekli poposunu gösteriyor!

İlgili Postlar

Gonca Sağlam: Ellerinde görüntülerim var! Ebru Şallı sürekli poposunu gösteriyor!

Ebru Şallı’nın nişanlısı Uğur Akkuş’un boşandığı eşi Gonca Sağlam yaptığı açıklamalarla büyük bir gündem yarattı. Görüntülerinin ellerinde olduğunu söyleyen Sağlam, aynı zamanda Şallı’yı da eleştirirken sürekli poposunu gösteriyor dedi. İşte detaylar.

Teve2’deki 2.sayfa programına konuk olan Gonca Sağlam yaptığı açıklamalarla yeni bir gündem yarattı. Eski eşi ile olan ilişkilerinden Ebru Şallı ile kurulan bağa kadar pek çok konuda çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Gonca Sağlam, kendi görüntülerinin de onların ellinde olduğunu söyledi.

Ebru Şallı alyansını böyle gösterdi!

İhaneti öğrenmişti!

Ebru Şallı-Uğur Akkuş’un el ele çekilmiş görüntüleri magazin basınında yer aldıktan sonra aldatıldığını öğrenen ve 10 yıllık ilişkisini bitiren Gonca Sağlam, ayrılık sonrasında çok zor günler geçirdiğini söyledi.

“3 ay boyunca akıl hastanesine gittim”

“Ben 8 ay boyunca çocuklarımdan uzak kaldım, göremedim. Benim akıl sağlığımın yerinde olmadığını iddia ederek çocuklarımı elimden aldılar. Gittim Bakırköy’e sağlık raporu aldım. Düşünsenize sağlıklısınız, kendi çocuğunuzu görmek için akıl hastanesinde yatmanız isteniyor. 3 ay boyunca Bakırköy’e gittim. Tetkikler yaptılar, testler yaptılar. Amatem’e gönderdiler, bir görevlinin yanında idrarımı yapmak zorunda kaldım. Çocuğuma kavuşmak için katlandım ama çok etkilendim.” diyen Gonca Sağlam, aynı zamanda herhangi bir şekilde konuşmasının da yasak olduğunu ifade etti.

Ebru Şallı kimdir?

‘Konuşursam 500 bin TL ödeyeceğim’

Boşanma aşamasında özel bir anlaşma imzaladığını ve bu anlaşma nedeniyle şu anda hiçbir şekilde konuşamadığını belirten Sağlam, ama üzerlerine çok gelmeleri halinde hem parayı ödeyeceğini hem de konuşarak her şeyi açığa kavuşturacağını ifade etti. “Ben boşanırken protokole imza attım, olumlu ya da olumsuz konuşmamam gerek. Konuşursam 500 bin TL ödeyeceğim ama benim çok üstüme gelirlerse konuşurum paramı da öderim. Beni tehdit ediyorlar, elimizde görüntülerin var diye. Ben baygınken yatak odamda çekilmiş görüntüler. Sinem Gedik’in başına gelenler benim başıma da geldi. Star Tv’den aradılar, ‘Elimizde çok fena görüntülerin var yayınlamayacağız tabii ki ama haberin olsun’ dediler. Beni bayıltmışlar, benim başıma gelen şeyler çok planlı şeyler. Ben de eski eşime tehdit ve şantaj davası açtım.” dedi.

“Poposunu gösteriyor”

Açıklamalarında Ebru Şallı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Sağlam,  “Ebru Şallı’ya başından beri kızdığım nokta şu, ben bilmiyordur diye evli olduğunu söyledim, o da benim haberim var dedi. Bir şu sözü beni çok geriyor: ‘Gonca Akkuş’un evliliği 4 yıl önce bitti’ dedi. Nasıl bitsin, 4 yaşındaydı benim çocuğum zaten. Ama bence Ebru Şallı, muhakeme yapacak bir kadın değil. Ona ne derlerse onu yapıyor. Sürekli de poposunu gösteriyor. Neden anlamıyorum. Ahlak kriterleri de yok bence. Çok yakınından birisi de, Ebru Şallı’nın her şeyini bana anlatıyor. En ufak sırrından en büyüğüne kadar. Hem de benim onun hakkında konuşmamın hoşuna gittiğini söyledi. Gündemde kalmaktan hoşlanan birisi olduğunu dile getirdi.”

Gonca Sağlam, eşinin kendisini Ebru Şallı ile aldatmasından dolayı kendince çok üzülmediğini ve Ebru Şallı yerine daha güzel bir kadınla aldatması halinde kendisinin bu durumdan çok daha etkileneceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler