Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı, Uğur Akkuş sorularına alyansla yanıt verdi. Evleniyorlar mı?

İlgili Postlar

Ebru Şallı, Uğur Akkuş sorularına alyansla yanıt verdi. Evleniyorlar mı?

Ebru Şallı, Uğur Akkuş sorularına alyansla yanıt verdi. Evleniyorlar mı? Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti aşklarına dolu dizgin devam ederken, Şallı, Uğur Akkuş ile ilgili gelen sorulara alyansını göstererek yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı paylaştı: 7 aylık hamileyim!

Ebru Şallı photoshop konusunda ne dedi?

Vadi İstanbul’da açtığı mağazadan çıkarken basın mensuplarının objektifine yansıyan Ebru Şallı, bir anda karşısında basın mensuplarını görünce şaşkınlık yaşadı. Ebru Şallı, kendi markasıyla açtığı mağazanın işlerinin iyi olduğunu söyledi. Son günlerde fotoğraflarında bacaklarına photoshop uyguladığı haberleri ile gündeme gelen Şallı, konu hakkında “Bakın, gerek var mı sizce?” diye konuştu ve iddiaları yalanladı.

Ebru Şallı kimdir?

Ebru Şallı’dan Uğur Akkuş sorusuna alyanslı yanıt

Ebru Şallı, yaklaşık olarak bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Uğur Akkuş ile ilgili gelen sorulara yanıt vermek istemezken, alyansını göstererek yanıt vermekle yetindi. Ebru Şallı, iki ay önce Uğur Akkuş ile alyans takmıştı.

Artık rahatım

Ebru Şallı, ilişkisinin gündeme geldiği zaman evli olduğu öğrenilen ve eşi Gonca Akkuş ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Uğur Akkuş ile ilgili gelen daha önceki sorulara; “Biz ilişkimiz hakkında hiç yalan konuşmadık, sadece sustuk. Artık rahatım.” şeklinde yanıt vermişti.

Ebru Şallı, Uğur Akkuş ile aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından, Akkuş’un evli olduğunun öğrenilmesi ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Çift, o dönemde sessizliğini korumuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler