Ana SayfaÜnlülerFatih Altaylı'dan Tuba Ünsal'a: Melek yüzünün arkasında böylesine...

İlgili Postlar

Fatih Altaylı’dan Tuba Ünsal’a: Melek yüzünün arkasında böylesine…

Fatih Altaylı, bugünkü köşesinde Mirgün Cabas ile ayrılan ve daha sonrasında açıklamalar yapan Tuba Ünsal’a yönelik sert ifadeler kullandı. İşte detaylar.

5 yıl öncesinde Mirgün Cabas ile evlenen ve 5 yıllık ilişkisini geçtiğimiz dönemde sona erdirerek Türkiye’nin gündeminde yer alan Tuba Ünsal için Fatih Altaylı’dan farklı bir yorum geldi.

Tuba Ünsal kimdir?

Ayrılık sonrası açıklamaları takdir toplamıştı

Ayrılık sonrasında açıklama yaparak herkesin medeni bir şekilde boşandılar şeklinde yorum yapmasını sağlayan Tuba Ünsal, “Birbirimizi sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz. Aile olarak kalmaktan da asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün itibariyle hayatımızın yeni bir dönemine adım attık ve boşandık. Sevgiler… Tuba-Mirgün” demişti. Bu sözler sonrasında geçtiğimiz günlerde yeni bir röportaj yapan Tuba Ünsal’ın bu açıklamaları Fatih Altaylı’nın tepkisi çekti. Ünsal’a yönelik oldukça kızgın olduğu görülen Altaylı, sert ifadeler kullanarak durumu köşesine taşıdı.

Tuba Ünsal ne demişti? İşte detaylar.

“Tuba Hançeri Saplamış”

Köşesinde “Tuba hançeri saplamış” başlığını kullanan Altaylı Tuba Ünsal için “Tuba Ünsal’ın melek yüzünün arkasında böylesi bir acımasızlık olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Meslektaşımız Mirgün Cabas’tan “dostça boşanan” Ünsal, bir dergiye röportaj vermiş, Demiş ki, “Hayatımın en mutlu yılını yaşıyorum.” Hatta sadece Mirgün’e değil, eski eşlerinin tümüne ağır bir “geçirme”. Dostça boşanmadan sonra böyle bir laf edebiliyorsa, ya bir de sorunlu boşansalardı neler diyecekti kim bilir. Allah Mirgün Cabas’ı korumuş.” dedi.

Bu açıklamalar sonrasında Tuba Ünsal’dan nasıl bir yanıt geleceği oldukça merak ediliyor.

Mirgün Cabas kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler