Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Oyuncağı Dudak Uçurtan Cinsden!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni Oyuncağı Dudak Uçurtan Cinsden!

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ filminde rol olan Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, servet yatan garajına yeni bir oyuncak daha ekledi. Son olarak Porsche 911 Carrera 4S alan oyuncu bakın ne kadar ödemiş..Detaylar Haberimizde..

Kıvanç Tatlıtuğ’un dövmesindeki sır ne?

Özel Koleksiyonu için Kıvanç kesenin ağzını yine açtı!

Kıvanç Tatlıtuğ, otomobil ve motosiklet tutkusu için para harcamaktan vazgeçmiyor.  Lüks otomobillere tutkusuyla tanınan yakışıklı film oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendini yine ödüllendirdi.Özellikle spor araçlara ilgi duyan Kıvanç Tatlıtuğ’un son seçimi  2013 model Porsche 911 Carrera 4S oldu.Kıvanç Tatlıtuğ Porsche 911 Carrera 4S için tam tamına 1 milyon TL ödeme yaptı.

Garajında Hangi Markalar Var?

Yeni aracıyla birlikte Tatlıtuğ’un garajında böylelikle 5 otomobil ve 1 motosiklet bulunuyor. Tatlıtuğ’un garajında Audi, Maserati, Corvette, Infiniti ve Range Rover var. Ancak iki teker sevdasndan bir türlü vazgeçemeyen Kıvanç Tatlıtuğ,  özel sayıda üretilen Harley- Davidson Street Glide model motosikletide garajında bulunuyor. Görünen oki, Koleksiyon giderek artacağa benziyor..

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Başak Dizer kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler