Ana SayfaKimdirEce Vahapoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Ece Vahapoğlu kimdir?

Son günlerin en çok merak edilen ismi Ece Vahapoğlu kimdir, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, çalışmaları nelerdir? Özellikle sunuculuk kariyeri ile dikkat çeken Ece Vahapoğlu kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ece Vahapoğlu nerede doğdu? Ece Vahapoğlu aslen nereli?

Ece Vahapoğlu İstanbul da dünyaya geldi. Aslen Üsküplüdür.

Ece Vahapoğlu şuan kaç yaşında? Ece Vahapoğlu hangi burç?

Ece Vahapoğlu şuan 40 yaşında ve Balık burcudur.

Ece Vahapoğlu Kimdir?

Ece Vahapoğlu, 8 Mart 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Dedesi Üsküplü, annesi Saraybosna doğumludur. Vahapoğlu’nun annesi henüz altı yaşındayken, dedesi tüm aileyi alarak İstanbul’a göç etmiş. Ece Vahapoğlu’nun annesi, İstanbul’dan hiç ayrılmamış. Ece Vahapoğlu’nun liseyi bitiren annesi, o sıralar İstanbul’da üniversite okuyan Adanalı olan babası ile tanışmış, aşık olmuş ve evlenmiş.

Ece Vahapoğlu, ilkokulu Şişli 19 Mayıs İlkokulu’nda, liseyi Şişli Terakki Lisesi’nde, üniversiteyi İtalya’da işletme bölümünde okuduğu The American University of Rome’da tamamladı. Ardından, Fransa’da AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı.

Ece Vahapoğlu Bildiği diller

  • İngilizce
  • Fransızca
  • İtalyanca
  • İspanyolca
  • Boşnakça

Ece Vahapoğlu Çalışmaları

Ece Vahapoğlu, ABD Dışişleri Bakanlığı’nın daveti üzerine Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı’na katılmıştır. Ardından, 2001 yılında JC Derneği tarafından “Kişisel Başarı” kategorisinde Türkiye’nin En Başarılı Genci seçilmiştir. Vahapoğlu, gazeteci, yazar ve sunucu kimlikleri ile dikkat çekiyor.

Ece Vahapoğlu’nun kariyer geçmişi

Kariyerinde hızlı adımlarla yükselen Ece Vahapoğlu, Atv, NTV, CNBC-e, SKY TÜRK ve Cine5 gibi kanallarda programlar hazırlayıp sunmuş, Sabah, Takvim ve Akşam gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yapmıştır. Ayrıca, Aktüel, Ekovitrin ve Genç Gelişim dergilerinde de özel çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Başarılı bir kariyere sahip olan Ece Vahapoğlu, TEV bursiyeri ve KATIAD (Kültürler Arası Toplumsal İletişim ve Araştırma Derneği) yönetim kurulu üyesidir.

Ece Vahapoğlu yoga hocası oldu

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler