Ana SayfaKimdirSelin İmer Nereli? Kaç Yaşında?

İlgili Postlar

Selin İmer Nereli? Kaç Yaşında?

Mustafa Ceceli’nin aşk yaşamaya başladığı yeni ismin Selin İmer olduğu ortaya çıktıktan sonra magazin dünyasının ve Türkiye’nin en çok merak ettiği kişilerin başında Selin İmer yer aldı. Özellikle evli olmasına rağmen uğruna boşanacağını duyuran ve Selin İmer ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Ceceli, pek çok takipçisinden de tepki gördü.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sosyal medya üzerinde son günlerin en çok konuşulan konularından bir tanesi Selin İmer ve Mustafa Ceceli aşkı olurken, bugüne kadar bu iki isim arasında gizli bir şekilde aşkın başladığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraflar ile birlikte Selin İmer ve Mustafa Ceceli arasında aşkın olduğu net bir şekilde öğrenilirken, bu durumun ortaya çıkmasının ardından tüm gözler bu iki isme çevrildi. Öyle ki aşk konusunda her ne kadar kimse tepki göstermese de durumun tepki çeken yanı Mustafa Ceceli’nin evli olması oldu.

Selim İmer’in kim olduğu, ne zaman aşkın başladığı ise yavaş yavaş öğrenilmeye başlandı. Elde edilen bilgilere göre Selin İmer 14 Ocak 1983 doğumlu. İnsel İmer ve Canan İmer’in Kızları olan Selin İmer, özellikle gençlik yıllarında yurt dışında olması sebebiyle çok fazla Türkiye’de gündeme gelemedi. Fakat Türkiye’ye döndüğü zamanlarda farklı isimler ile bir arada olduğuna yönelik pek çok iddia ile Türk basınında yer aldı.

Arda Turan İle Anılmıştı

Özellikle Arda Turan ve Serdar Bilgili gibi Türkiye’nin tanınan isimleri ile aşk yaşadığı konusunda iddialar ile gündeme gelen Selim İmer, bu iddiaları yalanlamıştı ve aşk yaşamadığını söylemişti. Fakat Mustafa Ceceli ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Selin İmer, bu konuda sessiz kalmayı tercih etti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler