Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz Yeni Fragman! 13. Bölümde Nefes Zor Durumda!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz Yeni Fragman! 13. Bölümde Nefes Zor Durumda!

Sen Anlat Karadeniz yeni fragmanı yine gelecek bölümle ilgili merakları artırdı. 13. Bölüm yeni fragmanında Nefes’i yine üzecek sözler söylemeye gelen Tahir’in annesi yine gerilimli dakikalar yaşatacak. Sen Anlat Karadeniz 13. yeni bölümden ilk fragmanı detaylarda sizlerle…

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

11 Nisan 2018 Reyting Sonuçları: Diriliş mi? Sen Anlat Karadeniz mi?

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Tahir, Vedat’ı kaçırma suçundan nezarete atılmıştı. Vedat ise Tahir’in serbest bırakılması için Nefes’in kendisiyle evlenmesini istemiş ve her zamanki gibi tehditler savurmuştu. Nefes ise Vedat’ı bu kez tuzağa düşürecek ve Tahir’i serbest bırakacak bir plan kurmuştur. Vedat’la buluşmadan önce, komiser Mithat’ı Kaleliler’in evine çağıran Nefes, planını anlatır. Nefes, buluşma gününde Yiğit’i okuldan alıp hep birlikte İstanbul’a gitme bahanesiyle Vedat’ın arabasına biner. Yolda giderlerken, komiser Mithat ve polis ekiplerinin kendilerini takip edeceğini fırsat bilen Nefes, “kaçırıldığı iddiasıyla” Vedat’tan şikayetçi olmuştur. Böylelikle, Tahir için yaptığı şikayeti geri alması için Vedat’la pazarlık yapmıştır. Vedat ise bu durum nedeniyle iyice zıvanadan çıksa da şikayetini geri almış ve Tahir nezaretten kurtulmuştur.

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm 2. fragmanında Tahir cezaevinden çıkıyor!

Tahir; abisi Mustafa’nın elinde olan “Vedat’ın, Nefes’in abisini öldürdüğünü itiraf ettiği video görüntüleri” sayesinden tahliye olduğunu zannederken Nefes’in planıyla kurtulduğunu öğrenmiştir. Dizi filmde, Vedat belası varken bir de Nefes’in babası ortaya çıkmıştır. Nefes’e hesap sormak için Trabzon’a, Nefes’in kaldığı eve gelen babası “namus” derdine düşmüştür. Son bölümde, Nefes’in Vedat’la hiçbir şekilde evli olmadığı bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Sen Anlat Karadeniz 13. Bölüm fragmanında, Tahir’in annesi Saniye Hanım yine Nefes’e esip gürleyecektir. Bakalım, yeni bölümde Nefes neler yapacak?

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı için tıklayınız

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler