Ana SayfaDizilerAcun Ilıcalı'nın Hamlesi Reytinglere Damga Vurmaya Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Hamlesi Reytinglere Damga Vurmaya Devam Ediyor!

Acun Ilıcalı’nın hamlesi rakiplerine fark attı. Ekranların fenomen yarışması Survivor’ın, formatını değiştirerek programa daha da heyecan katan Acun, bu hafta Survivor ile reytinglerde zirvede yer aldı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

12 Nisan 2018 reyting sonuçları: Nefes nefese yarışı kim kazandı?

Survivor, Avlu ve Bizim Hikaye’yi tahtından indirdi

Perşembe akşamları “Survivor”, “Bizim Hikaye” ve “Avlu” dizileri reytinglerde yarışan iddialı yapımlar arasında yer alıyor. 12 Nisan Perşembe akşamında, reyting savaşının kazananı ise belli oldu. Tüm iddialı dizileri birincilik koltuğundan indiren Survivor, dün akşamın galibi oldu.

5 Nisan 2018 Reyting Sonuçları: Avlu Zirveyi Zorluyor

Düne ait total kategorideki reyting sıralamasında; Survivor yarışması birinci olurken, ikinci sırada FOX TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi, üçüncü sırada ise Star TV’de yayınlanan Avlu dizisi yer aldı. AB kategorisinde ise yine birincilikte yine “Survivor” yer alırken, ikinciliği “Avlu” dizisi, üçüncülüğü ise “Fatih Portakal’la FOX Ana Haber” programı kazandı.

Acun Ilıcalı, Survivor 2018’in Yeni Konseptini Açıkladı!

Survivor’da Yeni Takımlar Nasıl Oluştu?

Acun’un format değişikliği işe yaradı!

Survivor 2018, bu sezonun ilk bölümlerinde reytinglerde istenilen patlamayı yapamamıştı. Bu duruma el atan Acun Ilıcalı, yarışmada yaptığı format değişikliği ile akılcı bir hamle gerçekleştirdi. Survivor’da yaptığı değişiklikle, yarışmaya daha yüksek bir ivme ve heyecan kazandıran Acun, bu hamlesinin meyvesini reytinglerde fazlasıyla almaya başladı.

İşte dün akşamın reyting sonuçları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler