Ana SayfaDizilerArka Sokaklar bu akşam yok! Kanal D pat diye yayından kaldırdı!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar bu akşam yok! Kanal D pat diye yayından kaldırdı!

Kanal D’nin ‘Demirbaş’ dizilerinden Arka Sokaklar, yayın akışından kaldırıldı. Arka Sokaklar bu akşam yok! Kanal D pat diye yayından kaldırdı!

Neden Yayından Kaldırıldı?

13 Nisan akşamı yayınlanması planlanan dizi bu akşamki yayın akşından kaldırıldı. Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde Hüsnü Çoban’ın iki oğlunun da hapse girmesi nedeniyle seyirciler yeni bölümü çok merak ediyordu. Nedeninin Miraç Kandili olması sebebiyle bu akşamki yayın akışına Miraç Kandili Özel Programı eklendi.

Arka Sokaklar zirveyi bırakmadı!

arka-2

477.Bölümde Neler Olacak?

Tekin cinayetten göz altına alınırken Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor. Tekin’in cinayet soruşturmasında Mesut yer alıyor ve çok öfkeli gözüküyor. Tekin ise olayı anlamakta zorluk çekiyor. Zeliha, aileye haber veren ilk isim olur. Tekin’in işlediği suçtan dolayı Hüsnü’nün bütün yetkileri elinden alınır. Savcı, suçlunun Tekin olduğu konusunda çok kararlıdır.

Tekin’in işlediği suçu bir türlü kabullenemeyen Metin, bu durumun peşini kovalar. Silahlı saldırganla girdiği mücadelede hayatını tehlikeye atar. Arka Sokaklar yeni bölümüyle 20 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.

477.Bölüm Fragmanını Görmek İçin Tıklayınız

arka-1

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler