Ana SayfaDizilerSurvivor'da Cumali ünlüler takımına geçti mi? Karar açıklandı!

İlgili Postlar

Survivor’da Cumali ünlüler takımına geçti mi? Karar açıklandı!

Survivor’da gönüllüler takımında mücadele eden Cumali, gönüllüler takımına geçti mi? Nagihan’ın dile getirdiği talebi değerlendiren ekip, Cumali hakkında karar verdi. Cumali hakkında verilen kararı, Alp Kırşan açıkladı. İşte Cumali hakkında çıkan karar. Detaylar haberimizde…

Survivor 2018 Ünlüler Haftalık Ne Kadar Kazanıyor?

Cumali hakkında karar verildi

Survivor 2018’in geçtiğimiz akşam yayınlanan ada konseyi bölümünde, Nagihan takım arkadaşı Cumali’nin karşı takıma geçmesini talep etmişti. Acun Ilıcalı, bu kararı tek başına veremeyeceğini ifade ederek gerekli değerlendirmelerin yapılmasının ardından kararın açıklanacağını söylemişti. Cumali hakkında karar verildi.

Nagihan Karadere kimdir?

Cumali ünlüler takımına geçti mi?

Acun Ilıcalı ve ekibi, ünlüler takımına geçmesi talep edilen gönüllüler takımı yarışmacısı Cumali Akgül hakkında kararını verdi. Kararı, Alp Kırşan açıkladı. Herkesin merak ettiği kararı açıklayan Kırşan, “Gönüllüler takımının bazı istekleri olmuştu. Cumali’nin karşı takıma geçmesi ile ilgili. Bu isteklerinin mümkün olmadığı anlaşıldı. Cumali’ye başarılar diliyoruz.” dedi.

Survivor Cumali Akgül kimdir?

Cumali karşı takıma geçsin

Survivor gönüllüler takımında yarışan Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde yapılan ada konseyinde Acun Ilıcalı’dan bir istekte bulunmuştu. Nagihan, sürekli oyun kaybettiklerini ve bunun da takımın üzerinde olumsuz bir eti yarattığını ifade ederek Cumali’yi insan olarak çok sevdiklerini, ancak takım içinde çok başarılı olamadığından dolayı karşı takıma geçmesini istediğini söylemişti.

Cumali’yle birlikte kazanabilirsiniz

Acun Ilıcalı, Nagihan’ın talebine “Sizi haklı bulduğum taraf da var, Cumali sportif testlerden geçmedi çok değerli bir kardeşimiz ve ben kendisini çok sevdim, içi dışı bir, çok dobra Anadolu masumiyetini içinde taşıyan bir kardeşimiz ama şöyle bir durum var hakikaten sportif testlerden geçip de en iyileri bulduğumuz yarışmacılardan birisi değil. Ben sanki 10’a 8, 10’a 9’dasınız Cumali’yle birlikte de kazanabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama bu benim görüşüm, sizin görüşünüz de önemli.” diye yanıt vermişti.

Zorlamaya gerek yok

Nagihan’ın talebi ile şoke olan Cumali Akgül ise, “Karar takımın içerisinde verilmişse saygı duyarım. En çok hoşuma giden şey Hakan abinin bu karara dahil olmaması, Funda da çıkıp gitti zaten. Bu evli çiftlerin birbiriyle anlaşamaması gibi bir şeydir, zorlamaya gerek yok. Bu akşam olsun bitsin diyorum.” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler