Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 12. bölüm 2. fragmanında Tahir cezaevinden çıkıyor!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm 2. fragmanında Tahir cezaevinden çıkıyor!

Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 12. bölümün ilk fragmanında Vedat, Tahir’in özgürlüğüne karşılık Nefes’in kendisiyle evlenmesini istemiş ve her zamanki gibi tehditler savurmuştu. Yayınlanan 2. Fragmanda ise Tahir’in hapishaneden çıkması; Nefes’in, Vedat’ın tehditlerine boyun eğdiğini düşündürüyor. Bu akşam, Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümünde asıl gerçek neymiş bakalım? Öğreneceğiz… İşte yeni bölüm fragmanları!

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz 12. Bölüm 1. Fragmanı

Her hafta birbirinden olaylı bölümlerle izleyiciler karşısına çıkan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. Yayınlanan fragmanlara göre; Tahir’i cezaevinden kurtarmak için Vedat’ın karşısına çıkan Nefes, zor bir karar vermek zorunda kalıyor. Cezaevinden çıkan Tahir; abisi Mustafa’nın elinde olan ‘Vedat’ın, Nefes’in abisini öldürdüğünü itiraf ettiği video görüntüleri’ sayesinden tahliye olduğunu zannederken gerçeğin öyle olmadığı anlıyor. Peki Tahir cezaevinden nasıl kurtuldu? Nefes, Tahir’i kurtarmak pahasına Vedat’la mı evlendi? Merak ediliyor…

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? Yanıtı haberimizde…

Son Bölümde Neler Olmuştu?

Vedat, mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bildiği için Nefes’in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes’in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır. Berrak’ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir’in zoruyla psikolojik destek almaya başlar. Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir’i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat’ı Karadeniz’e gömmek. Vedat’ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.

Mustafa’nın Yiğit’i kurtarmasının sevinci Kaleli Ailesi’nde devam etse de ailedeki hiç kimsenin, Tahir’in deli planından haberi dahi yoktur.

Sen Anlat Karadeniz 12. Bölüm 2. Fragmanı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler