Ana SayfaDizilerÇukur’daki Küfürlü Sahneye Tepki Yağdı! Ancak Eleştiri Küfüre Değildi!

İlgili Postlar

Çukur’daki Küfürlü Sahneye Tepki Yağdı! Ancak Eleştiri Küfüre Değildi!

Çukur dizisinde küfürlü sahneler yer aldı. Küfürlü sahnelerin sansürlenmesi izleyenleri oldukça kızdırdı. Yorumlar, “parası neyse verelim kaldırın şu sansürü ya” şeklinde oldu.

Çukur’daki Küfürlü Sahneye Tepki Yağdı! Ancak Eleştiri Küfüre Değildi!

Çukur dizisinin yeni bölümünde öyle bir sahne vardı ki bu sahne izleyenlerden tepki almalarına neden oldu. Dizide Beyefendi öldükten sonra yerine geçen oğlu Nazım ile Selim’in bir restauranttaki sahnesinde küfürlü sözler yer aldı.Fakat tahmin ettiğiniz gibi tepkiler küfürlere değildi. İkili arasında geçen konuşma sırasındaki küfürler, sansüre uğradı ve o kısım kesilerek ekrana geldi. Ancak diziyi izleyenler bu sahnede küfür kullanılmasından çok, gerçek hayatta anlaşılabilir bir konuşma tarzı olarak gördüğü bu konuşmadaki küfürün sansürlenmesine tepki verdiler.

Bir izleyicinin “Parası neyse vereyim de sansürü kaldırın” şeklindeki yorumu dikkat çekerken bazı izleyiciler de daha önce öpüşme sahnesi nedeniyle sansür cezasına uğrayan dizinin yaşanan olaydan sonra kendi sansürlerini uyguladıkları yönünde bir yorum yaptı. Çukur dizisindeki bu ilginç sahne ve sahneye gelen ilginç yorumlar sosyal medyayı ikiye böldü.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler