Ana SayfaDizilerÇağatay Ulusoy, Yeni Dizisi Koruyucu’yu Dünyaya Tanıttı…

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy, Yeni Dizisi Koruyucu’yu Dünyaya Tanıttı…

Netflix kanalı başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Birçok üyeye sahip olan Netflix, ilk Türk dizisini de bu sezon yayına alıyor. Dizinin başrolünde başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy yer alıyor.

Çağatay Ulusoy, Yeni Dizisi Koruyucu’yu Dünyaya Tanıttı…

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy’un da kabul ettiği Koruyucu adlı dizinin çekimleri yavaş yavaş akışına oturdu. Netflix de yeni sezonu ve yayına alacağı veya yayınladığı diziler için geçen hafta 2 gün dünya tanıtımı yaptı.Çağatay Ulusoy Koruyucu dizinden bu çekimlere ve organizasyona katılan tek oyuncuydu. Netflix’in dünya arenasında Türkiye için kullandığı yüz Çağatay Ulusoy’dur. Milyonlarca takipçisinin olduğu ve dünyada başarılı Türk dizilerinde oynadığı ve ses getirdiğinin kanıtı bu tanıtımdaki tek Türk olmasıdır.

Netflix Çağatay Ulusoy’u kanalın reklamlarına dahil ederek Koruyucu dizisinin dünya pazarındaki yüzünü sağlamlaştırmaya çalışıyor.Bir taraftan da Çağatay Ulusoy’un kendi sosyal medya hesabında bu tanıtımın resimlerini paylaşmamasının gerginliklere yol açtığının haberlerini okumaktayız. Çağatay Ulusoy, Türk gazeteciler ile de görüşmek istemediği de dedikodular arasında.

Çağatay Ulusoy, Yeni Dizisi Koruyucu’yu Dünyaya Tanıttı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler