Ana SayfaDizilerSurvivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler?

İlgili Postlar

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayları kimler?

Survivor 2018 bu akşam yine sürprizlerle dolu bir bölümle izleyicisiyle buluştu. Bu yıl sürprizler yılı olan Survivor 2018’de haftanın eleme adayları belli oldu. Yarışmacılar, ödül oyunu için kıran kırana mücadele ettiler. Survivor 2018 ödül oyununu kim kazandı? Survivor eleme potasına giren adaylar kimler? Detaylar haberimizde…

Survivor 2018 Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor Turabi Diskalifiye Edildi Mi?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018, bu akşam heyecan dolu yeni bölümü ile yayınlandı. Survivor’da dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık ödülünü almak isteyen yarışmacılar çetin bir mücadele sahnelediler. Yarışmacılar, dokunulmazlık ödülünü kazanmak için Survivor’ın en heyecanlı oyunlarından biri olan rakibinin sırtındaki bayrağı gözleri kapalı olarak alma oyununu oynadılar. Oyunda, çekişmeler hayli heyecanlıydı.

Survivor Ünlüler Takımı

Survivor’da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dokunulmazlık ödülü oyununda 9-9 skora kadar gelindi. Dört yarışma gerçekleşen son yarışta, 3-3’e kadar beraberlik hakim oldu. Gönüllüler takımı son anda büyük bir atak yaparak 4-3 yapıp skoru 10-9 yaptı. Böylelikle, dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler takımı oldu.

Survivor Gönüllüler Takımı

Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kaybetmesinin ardından bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Sema ve Yiğit dokunulmazlık kolyesine veda eden ilk isimler oldu. Mustafa Kemal ve Tuırabi’nin mücadelesinin kazananı da Mustafa Kemal oldu. Böylece; Mustafa Kemal dokunulmazlık kolyesini kazanan oldu. Ayrıca, ada konseyindeki oylama sonrasında kendi takımından eleme potasına girecek iki kişinin ismini belirleme şansı kazandı.

Survivor’da eleme potasına kimler girdi?

Survivor 2018’de yapılan oylamada isimleri aynı oranda yazılan Yağmur ve Murat eleme potasına giren ilk adaylar oldu. Dokunulmazlık kolyesinin sahibi Hilmicem de, elem potasına girecek kişi olarak Birsen’in ismini verdi. Survivor’da az önce yapılan son oylamada 4 oy Elif, 1 oy Ümit Karan ve 1 oy da Yiğit aldı. Sonuçlara göre; Elif eleme potasına giren bir diğer isim oldu. Yapılan oylamanın devamında, Turabi’den beklenmedik bir atak geldi. Son günlerde yarışmacı arkadaşlarına iki defa küfür etmesi ile uyarı ve ceza alan Turabi, son eleme adayını belirleyecek olan Mustafa Kemal’e “Eğer hakkaniyete inanıyorsan bugün yanınızda olamadım beni yaz” dedi. Mustafa Kemal, Turabi yerine Yiğit’in ismini verdi. Böylelikle; eleme potasına giren isimler, Murat, Yağmur, Birsen, Elif ve Yiğit bu haftanın eleme potasındaki isimler oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler