Ana SayfaDizilerSurvivor Ünlüler Takımı

İlgili Postlar

Survivor Ünlüler Takımı

Survivor 2017 TV8 ekranlarına başladı. Survivor ünlüler takımı açıklandıktan sonra ilk olarak dikkat çeken isimler; İlhan Mansız, Serhat Akın ve Tarık Mengüç oldu.

Survivor ünlüler takımında yer alan önemli isimler ise şöyle;

Adem Kılıççı

Boksör olarak yaşamını sürdüren Adem Kılıççı, katıldığı pek çok turnuvada önemli başarılara imza attı. Özellikle 2004 Dünya Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya, 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası’nda bronz madalya alan Adem Kılıççı en önemli milli oyunculardan birisi olarak gösteriliyor.

Adem Kılıççı Kimdir?

Berna Öztürk

Berna Öztürk Türkiye’nin müzik sektörünün önemli isimlerden bir tanesi olarak görülüyor. Çok dil bilmesi ile dikkat çeken Öztürk, aynı zamanda sporla da yakından ilgileniyor.

Berna Öztürk Kimdir?

Fatih Hürkan

Fatih Hürkan televizyonun tanınan isimlerinden. Adaya daha sonradan gelen Fatih Hürkan, manken ve oyuncu olarak çalışıyor.

Fatih Hürkan Kimdir?

Furkan Kızılay

Türkiye’nin Havuç’u olarak tanınan Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın adlı dizi ile şöhrete kavuştu. Müzikle de yakından ilgilenen Furkan Kızılay’ın çıkardığı pek çok albümü de var.

Furkan Kızılay Kimdir?

İlhan Mansız

İlhan Mansız, Türk futbolunun en önemli isimlerinden birisi. A Milli Takım forması da giyen Mansız, pek çok sportif başarıya imza attı.

İlhan Mansız Kimdir?

Pınar Saka

Pınar Saka 100, 200 ve 400 metre yarışçısı. Pek çok farklı yarışta başarılı sonuçlar almayı başaran sportif oyuncu, Türkiye’nin önemli sporcuları arasında gösteriliyor.

Pınar Saka Kimdir?

Sabriye Şengül

Sabriye Şengül, boks alanında Türkiye’nin tanınan isimlerinden birisi. Hentbol gibi farklı sporlarla da yakından ilgilenen Şengül, başarılı sonuçlara imza atmış durumda.

Sabriye Şengül Kimdir?

Seda Demir

Seda Demir, Türkiye’ye efsane olan Yaprak Dökümü dizisinde rol alarak Türkiye’de tanındı. Pek çok farklı dizi projesinde yer alan Seda Demir, başarılı oyunculardan birisi.

Seda Demir Kimdir?

Sedat Kapurtu

Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu Türkiye’de başarılı müzisyenlerden birisi.

Sedat Kapurtu Kimdir?

Sema Apak

Sema Apak Enkaspor’da forma giyen atletlerden birisi. Özelikle olimpiyatlarda başarılı sonuçlar alan atlet, Türkiye milli takım forması da giydi.

Sema Apak Kimdir?

Serhat Akın

Fenerbahçe’ye transfer olması ile dikkat çeken ve sonrasında iyi bir futbol kariyerini geride bırakan Serhat Akın, Kadıköy Boğası olarak hala hatırlanır.

Serhat Akın Kimdir?

Şahika Ercümen

Su altı spor dünyasının yıldızlarından olan Şahika Ercümen sadece Türkiye’de değil, Dünyanın yakından tanınan ismi.

Şahika Ercümen Kimdir?

Tarık Mengüç

Tarık Mengüç, Türk müziğinin en önemli isimlerden birisi olarak gösteriliyor. Müzik kariyeri başlayana kadar pek çok farklı alanda çalışan Mengüç, adanın en yaşlı isimlerinden birisi.

Tarık Mengüç Kimdir?

Survivor Ünlüler Takımı sportif oyunculardan oluştuğu gibi yarışlarda bugüne kadar çok başarılı sonuçlar alınamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler