Ana SayfaDizilerSurvivor'da İlk Elenen İsim Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da İlk Elenen İsim Belli Oldu!

24 Ocak gecesi TV8’de yayınlanan Survivor eleme bölümü ile birlikte adadan ilk ayrılan isim de belli oldu.

Özellikle ilk hafta olması sebebiyle adadaki hiçbir isim elenmek istemezken, Gönüllüler grubundan elenmesi için adı verilen dört kişi, eleme korkusunu yaşadı.

Eleme Potasına Kimler Çıktı?

Erdi, Eser West, Berna Keklikler ve Fulya arasında yapılan oylama sonrasında en az oyu alan isim Fulya oldu ve adaya ilk veda eden isim de Fulya olarak Survivor 2017 tarihine geçti.

Survivor’da özellikle ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı, tekrar ada konseyine giderken iki aday daha çıkarıldı. Berna Keklikler ve Eser’in desteklenmesiyle birlikte Gönüllüler grubunda 4 kişi eleme gecesinde elenme riski ile karşı karşıya kaldı. Adaylar arasında yapılan oylamalar elenecek ismin belirlenmesini sağlarken, halk oylaması sonucunda en az oy alan Fulya oldu ve Fulya’nın adanan eleneceği böylece kesinleşmiş oldu.

Fulya’ın Tepkisi Büyük Oldu

Yapılan oylama sonrasında adadan ayrılmak durumunda kalan Fulya, kısa sürede gözyaşlarına boğulurken özellikle ilk hafta elenmek, Fulya için büyük bir yıkım yarattı. Eleneceğini öğrendikten sonra Fulya, işini ve özel yaşantısını bırakarak odaya geldiğini söyledi. Geriye dönüşün onun adına oldukça zor olacağını belirterek kendisinin adını elenmesi için söyleyen kişilere tepki gösteren Fulya, gözyaşları içerisinde adaya veda etti.

Eleme gecesi tamamlandıktan sonra özellikle dikkat çeken bir detay Erdi’nin yine potadan kurtulması oldu. Daha önce Göz6 evinde de sık sık potaya çıkan isimlerden olan Erdi ve Berna Keklikler, Survivor 2017’nin ilk eleme gecesinde de potaya girip halk oylaması ile birlikte yüksek oyu alarak elenmekten kurtuldu.

Erdi yapılan elenmediğini öğrendikten sonra daha iddialı açıklamalarla adadaki diğer kişilere adeta yeni haftanın çok zorlu geçeceğinin sinyallerini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler