Ana SayfaDizilerÇukur 27. yeni bölüm 2. fragmanı olay yarattı! Sena kimi vurdu?

İlgili Postlar

Çukur 27. yeni bölüm 2. fragmanı olay yarattı! Sena kimi vurdu?

Çukur 27. yeni bölümü ile fırtınalar estirecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde inanılmaz olaylar yaşanıyor. Vartolu ve İdris Koçovalı arasındaki savaş devam ederken, başına istemeden de olsa büyük bir bela açan Sena birini vuruyor. Sena kimi öldürdü? Sena’yı kim kurtardı? Sena’nın başına ne geldi? Neden birini vurdu? Sena birini mi öldürdü? Çukur dizisinin bu akşam yayınlanacak 27. yeni bölümünden detayları gelin birlikte inceleyelim…

Final dedikoduları müjdeyi mi getiriyor? Çukur’da büyük bir Cumali sürprizi yaşanabilir!

Çukur 27. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

SHOW TV ekranlarında her Pazartesi akşamı izlenme rekorları kıran Çukur dizisi, bu akşam 27. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Çukur’un 27. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda gerilim dolu gelişmeler dikkat çekti.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Çukur yeni bölümde neler olacak?

Fenomen dizi Çukur’da İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor. Vartolu Sadettin, babası İdris Koçovalı’ya meydan okuyor. İdris’in Saadet’i evlendireceğini öğrenen Vartolu, tüm çabalarına rağmen evliliği engelleyememesinin intikamını çok fena almaya çalışıyor. Vartolu, eskisinden çok daha acımasız bir hale geliyor.

Vartolu, Koçovalıların mekanını ele geçiriyor. İdris, mahallenin ortasında öğrendiği gerçeğin etkisiyle mahalle halkına Saadet’i evlendireceklerini açıklıyor. İdris’in, “Güzel bir haberim var size. Saadet kızımızı bu akşam istemeye gelecekler. Damadımız helal süt emmiş, namuslu bir arkadaş. Haftaya da düğünümüz var!” duyurusunun ardından, Vartolu daha da hırslanıyor.

Yamaç, bir yandan babası İdris Koçovalı ve Vartolu Sadettin arasındaki gerilim dolu savaşı idare etmeye çalışırken, bir yandan da Sena ile aralarındaki gerilimi düzeltmeye çalışıyor. Eski sevgilisini kötü adamların elinden kurtarmak için uyuşturucu temin eden ve sonunda başını belaya sokan Sena, Emrah’ın yardımıyla zorla tutulduğu yerden kaçmayı başarıyor. Ancak, kaçarken peşinden gelenler oluyor. Sena, kendisini yakalamaya çalışan birini vuruyor. Ancak, kim olduğu henüz belli değil. Sena’nın kimi vurduğu merak ediliyor.

Saadet’i istemeye geliyorlar. İdris ve Sultan’ın isteğiyle Selim’in adamı Cemal, Saadet’i istemeye geliyor. Aslında Saadet’te gönlü olmayan Cemal, Saadet’in de kendisini istemediğinin farkına varıyor.

Vartolu, evlenmek üzere olan Saadet’le yüzleşiyor. Saadet ve Vartolu, aşklarını yenebilecek mi? İmkansızlıklar içinde kalplerinde yaşattıkları aşk, onlara yeni sürprizler yaşatacak mı?

İşte Çukur 27. yeni bölüm 2. fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler