Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'u çıldırtan yorum: Yağmur bey sizinle sevişirken...

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’u çıldırtan yorum: Yağmur bey sizinle sevişirken…

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, özellikle Instagram’ı oldukça aktif kullanan ünlüler arasında. Pınar Altuğ Yağmur Atacan çifti geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 10. yılını kutladı. Evliliklerinin 10. yılı ile ilgili eşi Yağmur Atacan ile beraber bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Pınar Altuğ fotoğrafının altına gelen Pınar Altuğ’u çıldırtan yorum geldi ve herkes Pınar Altuğ’un vereceği cevaba odaklandı.

Pınar Altuğ ‘Lanet olsun’ yorumuna isyan etti!

Sosyal medya herkese kolay ulaşılabilir olmayı sağladığı ortada ve zaman zaman ünlü isimlerle takipçilerini karşı karşı bırakıyor. Gerilime neden olan ise genellikle takip edenlerin ünlü isimleri hedef alan bazen hakaret boyutuna ulaşan abartılı yorumları oluyor. Buna son örnek Pınar Altuğ ile bir takipçisi arasında yaşanan absürt durum.Instagram hesabından evliliklerinin 10. yılı sebebiyle eşiyle fotoğrafını paylaşan Altuğ, “Yağmur Bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur” şeklinde şok yorum yapan takipçisine “Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten” cevabını verdi.

Yağmur Atacan kimdir?

“Yağmur bey sizinle sevişirken”

Pınar Altuğ’un takipçisi fotoğrafa “Yağmur bey sizinle sevişirken gözlerini kapatıyordur, çünkü bu tiple göz göze gelince insanın zevki gider” şeklinde alışılmadık bir yorum yaptı.

Bu yorum sadece Pınar Altuğ’un değil hayranlarından da sert tepki gördü. Herkes Pınar Altuğ cevap verecek mi? Nasıl tepki verecek? diye düşünürken Pınar Altuğ da bu yorum tepkisiz kalmadı ve takipçisine cevap verdi: “Sizin bana bakıp zevk almanız bir acayip olurdu zaten, değil mi?”

Pınar Altuğ kimdir?

Instagram’daki Yorumlaşma

Pınar Altuğ'u çıldırtan yorum
Pınar Altuğ’u çıldırtan yorum

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler