Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ 'Lanet olsun' yorumuna isyan etti!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ ‘Lanet olsun’ yorumuna isyan etti!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, köpeğinin fotoğrafı ile yaptığı paylaşıma bir takipçisinin yaptığı yoruma çok sinirlendi. Takipçisinin ‘Lanet olsun’ dediği Pınar Altuğ’dan yanıt gecikmedi. Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ’un seks itirafı şoke etti!

Pınar Altuğ’un paylaşımına olay yorum

Çocuklar Duymasın dizisindeki Meltem karakteri ile uzun zamandır hayatımızda olan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından köpeğinin fotoğrafını “Lokumummm” notu ile paylaştı. Bu şirin paylaşımına bir takipçisinin yaptığı yorum, Pınar Altuğ’u çileden çıkardı.

Pınar Altuğ kimdir?

Sizin ünlünüzü de ünsüzünüze de lanet olsun

Pınar Altuğ’ın kısa sürece binlerce beğeni alan paylaşımına, bir takipçisi “Bir köpeğe bir tomar para verirler bir yetimi doyurmazlar. Sizin ünlünüzü de ünsüzünüze de lanet olsun bee.” yorumunu yazdı.

Pardon bu samimiyet nereden geliyor?

Sınırları zorlayan bir yorumda bulunan sosyal medya kullanıcısına Pınar Altuğ’dan yanıt gecikmedi. Altuğ, o yoruma “Pardon bu samimiyet nereden geliyor? Hadi hadsizsiniz onu anladık da.” şeklinde bir yorumla yanıt verdi.

Pınar Altuğ’dan cinsellik açıklaması

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, son olarak geçtiğimiz günlerde yaptığı seks itirafı ile gündeme gelmişti. Altuğ, cinsellik ile ilgili yaptığı açıklamada “Cinsellik olmadan hayat olur mu? Asla olmaz. Benim seksapelimi ön plana çıkarıp bununla iş yapmıyor olmam, ruhumun öyle olmadığı anlamına gelmiyor. Cinsellikle bir şeyleri ele geçirmeye ucuz buluyorum. Bir de mahrem olmayı seviyorum.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler