Ana SayfaÜnlülerKadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'dan herkesi şaşırtan Serenay Sarıkaya itirafı!

İlgili Postlar

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’dan herkesi şaşırtan Serenay Sarıkaya itirafı!

Kadın dizisinde Şirin karakterine hayat veren popüler oyuncu Seray Kaya, Serenay Sarıkaya hakkında çok çarpıcı bir açıklamada bulundu. Detaylar haberimizde…

Seray Kaya kimdir?

Seray Kaya’dan Serenay Sarıkaya açıklaması

Kadın dizisinde kötü karakter Şirin’i canlandıran Seray Kaya, Serenay Sarıkaya hakkında yaptığı açıklamada “Sade olmayı tercih ederim. Makyajımdaysa kırmızı rujum mutlaka olur. Bu konuda Serenay Sarıkaya’yı örnek alıyorum. Galalarında çok güzel giyiniyor. Öyle bir gece olduğunda tabii ki bir bakarım Serenay Sarıkaya ne giymiş diye.” dedi.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Şirin’in saçları gerçekte kıvırcık değil mi?

Saçlarının aslında kıvırcık olmadığını ifade eden Seray Kaya, “Binlerce mesaj alıyorum bu konu hakkında… Saçlarım normalde düz. Şirin’in saçı için sete gitmeden önce ıslak saçımı köpüklüyorum, vigoyla iyice kıvırcıklaştırıyorum. Sette de maşa ile saçımı son haline getiriyoruz.” diye konuştu.

Kadın dizisi böyle devam ederse kendi ipini kendi çekecek!

Seray Kaya’dan açıklama: Kadın dizisinin setini basıp ‘Seni öldürmek istiyoruz’ dediler

Dizide canlandırdığı karakter hakkında konuşan Seray Kaya, “Seni öldürmek ve boğmak istiyoruz diyenler oluyor, hemen ardından da ‘ama çok tatlısın’ diyorlar. Sette başıma çok ilginç bir olay geldi, sanırım hiç unutamayacağım. Çekim sırasında bir hanımefendi yanıma geldi. ‘Bu rolü seçmek için çok düşündün mü?’ dedi. ‘Severek kabul ettim’ dedim.” dedi.

Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kadın dizisinde Şirin karakterine hayat veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler