Ana SayfaÜnlülerGökçe Akyıldız yeni doğan bebeğiyle kampa gitti

İlgili Postlar

Gökçe Akyıldız yeni doğan bebeğiyle kampa gitti

Genç oyuncu Gökçe Akyıldız, yeni doğan oğlu ile birlikte kampa gitti. Tatilden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Akyıldız, bebeğini hayranlıkla izlediği an ile duygulandırdı. İşte Gökçe Akyıldız’ın yeni doğan bebeği ile gittiği ilk kamptan detaylar…

Gökçe Akyıldız, “Evlenmeden önce mi hamile kaldın?” sorularına isyan etti!

Gökçe Akyıldız 1,5 aylık bebeğiyle ilk kampında

Geçtiğimiz aylarda final yapan Kırgın Çiçekler isimli sevilen dizide, yetiştirme yurdunda yaşayan lise öğrencisi talihsiz bir genç kız olan Songül karakterine hayat veren ve bu rol ile oyunculuk kariyerine iddialı bir başlangıç yapan Gökçe Akyıldız, yeni doğun bebeğini da alıp kampa gitti.

Gökçe Akyıldız kimdir?

Ailecek ilk kamp

Geçen yıl Temmuz ayında aşk yaşadığı Mustafa Özyurt ile dünya evine giren Gökçe Akyıldız, bir buçuk ay önce Ömer ismini verdiği oğlunu dünyaya getirmişti. Anne olmanın tadını çıkaran genç oyuncu, yeni doğun bebeğini de alıp kampa gitti.

Hayranlıkla izlediler

Eşi Mustafa Özyurt ve minik oğlu Ömer ile birlikte ilk kampını yapan Gökçe Akyıldız, kamptan bir kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Mustafa Özyurt ile birlikte kurdukları çadıra doğru büyük bir hayranlıkla bakan Akyıldız, çadırın için bebeğinin uyuduğunun algılanmasını sağladı.

Takipçileriyle paylaşmıştı

Ünlü oyuncu Gökçe Akyıldız, bebeğinin dünyaya gelişini de sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmıştı. Takipçileri ile tüm özel anlarını paylaşan Akyıldız, bebeğinin ilk fotoğrafını paylaşırken, “Cennet kokulu oğlum” notunu yazmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler