Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Ünlü müzisyen ölü bulundu! Cenazesine günler sonra ulaşıldı!

İlgili Postlar

Son dakika: Ünlü müzisyen ölü bulundu! Cenazesine günler sonra ulaşıldı!

Birçok popüler şarkıda imzası bulunan ünlü müzisyen Galip Kayıhan’dan kötü haber! Galip Kayıhan, evinde ölü halde bulundu. Cenazesine, günler sonra ulaşılabilindi. Acı haberi, Felaket Tellalı olarak anılan sanatçı Onur Akay duyurdu. Detaylar haberimizde…

Galip Kayıhan vefat etti

Ebru Gündeş’ten Burcu Güneş’e, Ziynet Sali’den Ciguli’ye kadar birçok ünlü isimle birlikte çalışan ünlü müzisyen Galip Kayıhan, sevenlerini üzdü. Galip Kayıhan vefat etti. 66 yaşındaki Kayıhan, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Yakınlarının haber alamadığı yalnız yaşayan ünlü müzisyenin cenazesi, iki gün sonra merak içinde eve gelen yakınları tarafından bulundu.

Galip Kayıhan’ın cenaze töreni

Kalp krizi sonucunda 66 yaşındayken hayatını keybeden müzisyen Galip Kayıhan’ın cenazesi, bugün Yeşilyurt Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazın sonrasında Kilyos Mezarlığı’na götürülerek defnedilecek.

Felaket Tellalı duyurdu

Birçok ünlü ismin albüm çıkarmasına ve popüler olmasına katkıda bulunan Galip Kayıhan’ın vefat haberini, duyarlı ve hassas kişiliği ile tanınan, ünlüler dünyasından verdiği kötü haberler ile ‘Felaket Tellalı’ olarak adlandırılan usta sanatçı Onur Akay verdi. Onur Akay, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadelere yer verdi:

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Onur Akay’dan bir kötü haber daha

Değerli müzisyen Galip Kayıhan’ı, dün yalnız yaşadığı Yeşilköy’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonunda kaybettik. İki gündür kendisinden haber alamayan oğlu ve yakınları, değerli müzisyen dostumuzun vefat ettiğini evi açtıklarında anlamışlar. Kayıhan’ın cenazesi, 1 Mayıs 2018 Salı günü öğle namazı sonrası, Yeşilyurt Camii’nden kaldırılacak ve Kilyos Mezarlığı’nda defnedilecektir.

Ünlü müzisyen Galip Kayıhan, hayatı boyunca birçok ünlü ismin meşhur olmasına katkıda bulunmuş başarılı bir müzisyendi. Usta ismin vefat haberi, katkıda bulunduğu ünlü isimleri derinden sarsacak gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler