Ana SayfaÜnlülerÇukur 28. bölüm 3. fragmanı Yayınlandı! Bu gece bu nikah kıyılmayacak!

İlgili Postlar

Çukur 28. bölüm 3. fragmanı Yayınlandı! Bu gece bu nikah kıyılmayacak!

Çukur 28. bölüm 3. fragmanı: “Bu gece bu nikah kıyılmayacak” son dakika gelişmesi detaylar haberimizde .Show TV ekranlarında her pazartesi akşamı başarı çıtasını yükselten dizisi Çukur 28.bölüm fragmanı yayınlandı.Çukur yeni bölüm fragmanı  izleyici ile buluştu! Vartolu, Saadet’in düğününe engel olmak için gözü karartıyor! Yamaç’da Vartolu’nun bu acı ile yoğrulmasına destek veriyor! Vartolu’dan Çukur’daki düğüne darbe yapılacak. Çukur 28. Bölüm Pazartesi akşamı Show TV’de.

Çukur 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Sena’nın yalanı, Yamaç’ın öfkesi, İdris’in tehdidi!

Yeni Bölüm Özeti

Sezon finaline altı bölüm kala ‘Çukur’da taş üstünde taşın kalmayacağı büyük mücadele başlıyor. İdris Koçovalı’yı karşısına alan Vartolu’nun Sena’ya yardım etmesi Yamaç’ı da onun baş düşmanlarından biri haline getirir. Öfkeden gözü hiçbir şeyi görmeyen Yamaç, Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olur. Saadet’in evlenmemesi için her şeyi yapan Vartolu’nun hayati hatası Saadet’i ondan daha da uzaklaştırır. Düğün günü gelip çattığında ise beklenmedik bir olay tüm dengeleri alt üst eder ve mahallenin sakinlerinden biri Çukur’a veda etmek zorunda kalır.

Çukur 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yamaç ve Vartolu çarpışıyor!

Çukur 28. bölüm 3. fragmanı

Selim’le dertleşen Yamaç’ın Vartolu hakkındaki “Ya bela oldu ya bela getirdi her seferinde. Ben onun yaptıklarından çok çektim, bırak biraz da o çeksin!” sözleri dikkat çekiyor. Düğün gününün geldiği, Saadet’in gelinliğiyle endişe içinde beklediği tanıtımda Vartolu “Bu gece bu nikah kıyılmayacak!” sözleriyle gerilimi yükseltiyor. Selim’in gözyaşları içinde kaldığı anlar ise merak uyandırıyor.

Çukur 28. bölüm 2. fragmanı

Çukur Oyuncu Kadrosu

Çukur 28. bölüm fragmanı

Son bölümde

Vartolu Saadettin, Nazım ve Emrah ikilisiyle birlikte işbirliği gerçekleştirerek başta İdris olmak üzere Koçovalıları karşısına alır ve onlara kıyasıya geçen mücadele başlattı. Bu doğrultuda tüm gücü ve hakimiyeti kendi elinde tutmak isteyen Vartolu Saadettin, başlattığı mücadeleyi giderek kızıştırarak İdris Koçovalı’nın mekanına sahip oldu. İdris Koçovalı’nın haberi aldığı gibi soluğu mekanda alması üzerine, Vartolu Saadettin karşısına sözleşme belgesiyle çıktı. Fakat Vartolu Saadettin’in hamlesi ona pahalıya mal olur ve bu gelişmenin hemen arkasından İdris Koçovalı, Vartolu Saadettin’e gözdağı vermek adına Saadet kozunu devreye sokarak; ”Güzel bir haberim var size. Saadet kızımızı bu akşam istemeye gelecekler. Damadımız helal süt emmiş, namuslu bir arkadaş. Haftaya da düğünümüz var!” şeklinde ifadelere yer verdi. Vartolu Saadettin, Saadet’i başka bir adamla evlendireceğini duymasıyla birlikte gözü dönmüş bir vaziyette raydan tamamen çıktı. Öfkeden kontrolünü tamamen kaybeden Vartolu Saadettin, Selim’le yüzleşerek Saadet’in hangi isimle evleneceğine dair hesap sormaya başladı. Selim ise Saadet’in Cemil’le evleneceği gerçeğini saklayarak, Vartolu Saadettin’i sakinleştirmeye koyuldu. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra, karanlık geçmişi hakkında Yamaç’a hiçbir şekilde söz etmeyen ve her defasında saklayan Sena ise yine Yamaç’dan gizli bir şekilde başına buyruk hareket etmesi sonucunda büyük bir belaya karıştı. Yamaç ise kendisine başına gelen olaylardan söz etmeyen Sena’ya karşı tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. İşte, Çukur son bölümün akabinde Çukur 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler