Ana SayfaDizilerÇukur 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yamaç ve Vartolu çarpışıyor!

İlgili Postlar

Çukur 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yamaç ve Vartolu çarpışıyor!

Çukur dizisinin 28. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda nefes kesen sahneler yeni bölüme dair çarpıcı detaylar verdi. Çukur’a bu hafta Vartolu ve Yamaç’ın birbiriyle mahallenin ortasında çarpışması damga vuruyor. Yamaç ve Vartolu, adamları ile birlikte birbirlerine giriyorlar. İşte detaylar…

Çukur 28. bölüm 3. fragmanı Yayınlandı! Bu gece bu nikah kıyılmayacak!

Çukur 28. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

SHOW TV ekranlarının iddialı dizisi Çukur, bu akşam 28. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Çukur’un, 28. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmana damga vuran sahne, Vartolu ve Yamaç’ın çarpışma sahnesi oldu. Vartolu Sadettin, İdris Koçovalı’nın Saadet’i evlendirmesi ile birlikte deliye dönüyor. Eskisinden çok daha acımasız bir hal alan Vartolu, Koçovalıları her yerden vurmaya başlıyor.

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

Vartolu tehdit ediyor, İdris kararından vazgeçmiyor

Vartolu, İdris Koçovalı’ya gidip Saadet’i evlendirmekten vazgeçmesi için ikna etmeye çalışıyor. Bir türlü ikna olmayan İdris’e “Oğlun diyor ya hani bir ince bağ var diye. Sizinle değil belki de bu hayatla aramdaki tek bağ o benim. O bağ benim çocukluğum. Şimdi sen o bağı koparırsan, ben insanlıktan çıkarım!” diyerek tehdit ediyor. Vartolu, İdris’e yapacaklarını ve acımasızlıkta sınır tanımayacağının teminatını veriyor.

Vartolu ve Yamaç çarpışıyor

İdris, Vartolu’nun tehditlerine kulak asmıyor ve geri adım atmıyor. Saadet’in düğün hazırlıkları başladı. Cemal, Çukur’un ortasında damat tıraşı oluyor. Vartolu bu anları büyük bir hırsla izliyor. Çukur’da kıyametin kopacağı bu sahneyle belli oluyor. Zaten çok da uzun sürmüyor. Vartolu ve Yamaç mahallenin ortasında çarpışıyor. Onların adamları da birbirlerine giriyor. Bu anlar heyecan yaratırken, kimin kazanacağı, kimin yara alacağı merak ediliyor.

Çukur 28. yeni bölüm 2. fragmanı

Çukur, 28. yeni bölümü ile, her hafta Pazartesi günü olduğu gibi bu akşam SHOW TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Yeni bölüm, nefesler tutularak izlenecek. Özellikle de, Vartolu’nun Saadet’in düğününü engellemek için verdiği mücadele nedeni ile Koçovalılar ile yaşayacakları çok heyecanlandıracak. Vartolu, Saadet’in evlenmesi ile ne kadar vahşileşecek, ne kadar acımasız olacak? Aslında babası olan İdris Koçovalı ve Koçovalı ailesine ne zararlar verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler