Ana SayfaDizilerSurvivor dokunulmazlık ödülü oyununu kim kazandı? 6 Mayıs Survivor eleme adayları kimler?

İlgili Postlar

Survivor dokunulmazlık ödülü oyununu kim kazandı? 6 Mayıs Survivor eleme adayları kimler?

Survivor dün akşam her zaman olduğu gibi yine heyecanlı anlara sahne oldu. 64. yeni bölümü ile ekrana gelen Survivor’da dokunulmazlık oyunu oynandı. Konseyde eleme potasına giren adayların isimleri belli oldu. Survivor 2018 eleme adayları kimler? Detaylar haberimizde…

Survivor 2018’de Gönüllüler takımında karşılıklı ithamlar!

Survivor 2018’de heyecan doruktaydı

Survivor 2018 dün akşam 64. yeni bölümü ile TV8 ekranlarındaydı. Dokunulmazlık oyununda kıran kırana mücadele yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık ödülünü kazanmak için adeta savaştı. Dokunulmazlık oyununun kazananı kim oldu? Ünlüler takımı mı? Yoksa Gönüllüler takımı mı? Peki, eleme potasına kimlerin adı yazıldı? Survivor’ın eleme adayları kimler?

Survivor Ünlüler Takımı

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2018 64. bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu çetin bir mücadeleye sahne olurken, ünlüler ilk atak yapan taraf oldu ve 3-0 önde başladı. Ancak, gönüllüler ünlüler takımına fırsat vermemekte kararlıydı. Atağa geçerek 3-3 skora ulaşan gönüllüler takımı, ünlüleri hırslandırdı. Ünlüler takımı, skoru 7-4 yaptı ve gönüllüleri daha da hırslandırdı. Gönüllüler, kazanmakta kararlıydı. Böylelikle, skoru 10-7 yaptı ve dokunulmazlık ödülünü kazanan takım olmayı başardı.

Survivor Gönüllüler Takımı

Eleme adayları kimler?

Survivor’da konseyden çıkan ilk eleme adayı Elif oldu. Yapılan oylama neticesinde Elif ilk eleme adayı olarak belirlendi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Mustafa Kemal’di. Mustafa Kemal, ikinci eleme adayı olarak Merve’nin ismini verdi. Dokunulmazlık oyunu sonrası eleme potasına adını yazdıran isim ise, Turabi oldu. Survivor 2018’de bu hafta eleme Elif, Merve ve Turabi arasında yapılacak.

Survivor 2018’de sona doğru yaklaşıldıkça ünlüler ve gönüllüler takımı hem daha çok hırslanıyor, hem de daha çok zorlanmaya başlıyor. Açlık ve zorlu ada şartları ile mücadele eden yarışmacılar, Survivor 2018 şampiyonu olup da Survivor tarihine ismini kazımak için mücadele ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler