Ana SayfaDizilerÇukur 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Sena'nın yalanı, Yamaç'ın öfkesi, İdris'in tehdidi!

İlgili Postlar

Çukur 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Sena’nın yalanı, Yamaç’ın öfkesi, İdris’in tehdidi!

Çukur, bu akşam ekranlara gelecek olan 28. Bölümüyle, yine heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Sena’nın Yamaç ile yüzleşmesi ve İdris Baba’nın tehdidi yeni bölüme damgasını vururken, diğer taraftan da “Yaptığımın bir bedeli var. Benim bu bedeli ödemem gerekiyor!” diyen Sena’nın nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyor.

Show TV’nin ve ekranların fenomen dizisi Çukur, 7 Mayıs Pazartesi akşamı 28. Bölümüyle izleyicilerle buluşacak. Sezon finaline 6 bölüm kalan dizi filmin, yine büyük bir merakla beklenilen yeni bölümü, yayınlanan fragmanlarından anlaşıldığı üzere, yine nabızları yükseltecek sahnelerle karşımızda olacağa benziyor.

Usta Oyuncu Haldun Dormen “Çukur” Dizisi İle Ekrana Geri Dönüyor!

Yeni Bölümde Neler Olacak?

Yeni bölümde; Sena ile hesaplaşan Yamaç, onun yalan söylediğini öğrenmiş ve aşırı öfkelenmişken, ikili arasında geçen çarpıcı diyalog dikkat çekiyor. Sena; “Yaptığımın bir bedeli var. Benim bu bedeli ödemem gerekiyor!” diyerek Yamaç’ı şaşırtırken, acaba yeni bölümde genç çiftlerin nasıl bir hamle yapacakları büyük merak ediliyor.

İdris Koçovalı’nın, Emmi ve Paşa’yı tehdit ettiği görülürken, Kemal ve Emrah’ın dövüş sahneleri de gözlerden kaçmıyor.

Vartolu, İdris Koçovalı’yı karşısına almışken bir de Sena’ya yardım etmesi üzerine, artık Yamaç’ı da karşısına almıştır. Öfkesinden gözü dönen Yamaç, yeni bölümde Sena ve Vartolu’dan hesap sorar. Bu yüzleşme büyük gelişmelerin de başlangıcı olacaktır.

Diğer taraftan yine Vartolu, Saadet’in evlenmemesi için elinden geleni yapacaktır. Vartolu’nun yapacağı asrın hatası, Saadet ile aralarını daha da açacaktır. Düğün gününde yaşanacak beklenmedik olayla, mahalle sakinlerinden birisi daha Çukur’a veda etmek zorunda kalacaktır. Acaba Çukur’a kim veda edecek? Merak edilirken, bu olayla tüm dengeler yeniden altüst olacaktır.

Çukur’da izleyici neden diziye kazan kaldırdı?

İşte, Çukur 28. bölüm fragmanı

Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler