Ana SayfaÜnlülerYasemin Allen Öpüşme Sahnelerini Değerlendirdi: Yadırgamayın!

İlgili Postlar

Yasemin Allen Öpüşme Sahnelerini Değerlendirdi: Yadırgamayın!

Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken bir isim olan Yasemin Allen yer aldığı projedeki öpüşme sahneleri ile ilgili oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Yasemin Allen Açık Açık Yanıtladı

Öpüşme sahneleri ile ilgili gelen sorulara açıklık getiren Yasemin Allen, dizide ekranlara getirilen sahnelerin hayatın içinden olduğunu ve bu nedenle yadırganmaması gerektiğini söyledi.

“Gerçek Hayatta Var”

“Gerçek hayatta olan şeyleri hikayelerde görünce yadırgamamak gerek” diyerek bu konudaki düşüncelerini söyleyen Yasemin Allen, gündemdeki eleştirilere de açıklık getirerek dizide reyting gelmesi adına benzer bir tutumun sergilenmediğini ve hayatın içinden sahnelerin dizi aracılığıyla ekranlara taşındığını söyledi.

Dizide Dikkat Çekiyor

Yasemin Allen yaptığı bu açıklamalarla projeye ne kadar inandığını da bir kez daha gösterirken, oyuncunun cömert sahnelerde yer almaktan herhangi bir rahatsızlık duymadığı ve bu konuda da oldukça rahat olduğu gözlendi. Kameralara bir manavda yakalanan ve mutfak alışverişi yaptığı öğrenilen ünlü oyuncunun sempatik halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Yasemin Allen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler