Ana SayfaÜnlülerAlper Potuk ve Tuvana Türkay Ayrıldı

İlgili Postlar

Alper Potuk ve Tuvana Türkay Ayrıldı

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Alper Potuk Tuvana Türkay ile başladığı ilişkisiyle kısa süre içerisinde Türkiye’de konuşulmaya başlanmıştı. Geçtiğimiz günlerde magazin dünyasının manşetlerini süsleyen olaylarda ise çiftin ayrılık kararı aldığı ve ayrıldığı sürekli gündeme getirildi. Tüm bu iddialar yeniden ünlü çiftin konuşulmasını sağlarken, ayrılık konusunda Alper Potuk beklenen açıklamayı yaptı.

Alper Potuk Sosyal Medyadan Duyurdu

Sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapan Alper Potuk, ilişkilerinin sonlandığını ve Tuvana Türkay ile yolların ayrıldığını söyledi. Başarılı sporcu yaptığı bu açıklamayla son dönemlerdeki tüm spekülasyonları da noktaladı. Çiftin neden ayrıldığı ise yeni merak konusu oldu. Özellikle Alper Potuk ile ilişkiye başladıktan sonra Fenerbahçe’nin maçlarını tribünden takip etmeye başlayan Tuvana Türkay, yayıncı kuruluş tarafından da sık sık ekranlara getiriliyordu. Alper Potuk’u hiçbir maçta yalnız bırakmayan Tuvana Türkay’ın ilişki konusunda herhangi bir açıklama yapmaması, ayrılan tarafın Alper Potuk olduğu yönünde de geniş bir izlenim uyandırdı.

Detay Vermekten Kaçındı

Alper Potuk ayrılık konusunda açıklama yapmış olsa da bu konuda detay vermekten kaçındı ve sadece ilişkinin noktalandığın dile getirdi.

Tuvana Türkay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler