Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli kızıyla fotoğraf attı olay oldu!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli kızıyla fotoğraf attı olay oldu!

Meryem Uzerli bu sıralar, dudağına ve yüzüne yaptırdığı botoks ile tam da gündeme gelmişken, bir de sosyal medyada kızıyla paylaştığı fotoğrafıyla eleştiri yağmuruna tutuldu. Uzerli, paylaştığı fotoğrafında “çocuk istismarı yaptığına” dair sert eleştiriler aldı.

Meryem Uzerli kimdir?

Geçtiğimiz günlerde, 71’nci Cannes Film Festivali’ne katılan Meryem Uzerli, yüzüne ve dudaklarına yaptırdığı botoks ile gündeme gelmişti. Güzel oyuncu, son haliyle “Dudaklarına ve elmacık kemiklerine yaptırdığı dolguyu fazla kaçırdı” şeklinde olumsuz yorumlar almıştı.

Meryem Uzerli dolgunun dozunu abartmış!

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Uzerli, bu kez de Instagram hesabından, kızı ile aynı karede olduğu bir fotoğraf paylaşmasıyla, olumsuz yorumların hedefi oldu. Güzel oyuncu; bikiniliyken kumsalda kızı Lara’yı dudağından öperken çektirdiği fotoğrafı paylaşmasıyla “kızını istismar” ettiği yönünde ağır eleştiriler aldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı, Meryem Uzerli’yi böyle öptü!

“Çocuklar dudaklarından öpülmez…”

Uzerli’nin takipçisi olan bir kullanıcı fotoğraf hakkında “Çocuklar dudaklarından öpülmez, istismardır” yorumunu paylaşırken, bazı takipçiler ise güzel oyuncunun bu pozunu normal karşıladı…

İşte, O Paylaşım

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler